Sectoren

banner 

Als werknemer maak jij deel uit van een specifieke sector, ook wel paritair comité (PC) genoemd.

Jouw sector bepaalt welke rechten je hebt. ACV Puls is er voor alle bedienden en kaderleden uit de privé. Wij verdedigen daarmee de belangen van werknemers uit ruim 40 (!) verschillende paritaire comités. Dat betekent dat een verpleegster, bankbediende, ingenieur, een werknemer uit de chemie, een accountant, een kassierster en een kinderverzorgster... allemaal beroep kunnen doen op de diensten van ACV Puls. 

Je kan jouw sector op je loonfiche terugvinden.

Weet je niet tot welk specifiek paritair comité je behoort? Geen enkel probleem. Meestal staat op je loonbrief het nummer van je paritair comité vermeld (soms voorafgegaan door "PC" en/of "Nr"). Staat dit niet op je loonbrief, dan kan je dit nummer altijd terugvinden op je individuele rekening die je jaarlijks in januari of februari ontvangt.

Ga naar jouw sector om je rechten te raadplegen.

  • Scroll naar beneden
  • Je ziet er een lijst met verzamelsectoren (bundelingen van paritaire comités)
  • Klik op + om een specifieke sector te zien die door ACV Puls behartigd wordt.
  • Klik op de verzamelsector om alle paritaire comités te raadplegen die onder de sector vallen (ook degene die door andere ACV centrales verdedigd worden).Sectoren

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.