Publicaties

COC publiceert uiteenlopende publicaties voor onderwijspersoneel. Ontdek ze hier!

brandpunt-5-cover

Brandpunt

Als lid van COC ontvang je negen keer per jaar ons magazine Brandpunt. In Brandpunt lees je alles over de onderwijsactualiteit, zo blijf je op de hoogte van nieuwe regelgeving en ontwikkelingen in onderwijs in het algemeen en jouw sector in het bijzonder. Daarnaast lees je in het ledenmagazine ook boeiende verhalen van collega's, interviews met prominente figuren uit de onderwijswereld en nog veel meer.

Als COC-lid kan je Brandpunt ook online lezen, nadat je hebt ingelogd met je lidnummer, geboortedatum en postcode.

COC Brochurecovers-1-crop

Ledenbrochures

COC voorziet exclusief voor leden onderwijsbrochures. In deze brochures gaan we dieper in op de onderwijswetgeving rond bijvoorbeeld zorgkrediet, ouderschapsverlof, ziekte en ongeval. Zo beschik je over alle praktische informatie die je nodig hebt als je een dergelijk verlofstelsel aanvraagt of in een bepaalde situatie terechtkomt. Je kan deze brochures bestellen via deze link of via een mailtje naar coc.brussel@acv-csc.be.

Cover COC is er voor jou

Folders en brochures

COC publiceert regelmatig folders en brochures over uiteenlopende onderwerpen. Op de pagina 'folders en brochures' kan je een groot aantal van de publicaties raadplegen:

  • Ontdek hoe COC er voor jou is en waarom lid worden loont.
  • Kom meer te weten over COnneCt, de dienst van COC die onderwijspersoneel begeleidt in haar functioneren.
  • Start je net je carrière in onderwijs? Dan lees je alles over beginnen in onderwijs in onze speciale gids voor starters.
  • COC denkt ook aan de toekomst. Ontdek wat COC kan betekenen voor jong onderwijspersoneel.
  • Lees waarom het de moeite is om lid te blijven van COC, ook als je met pensioen gaat.
  • Nog maar net lid? In onze welkomstbrochure maak je kennis met COC en de belangrijkste regelgeving in onderwijs.
  • Arbeidsongevallen zijn geen pretje en er komt heel wat bij kijken. De praktische informatie in onze folder helpt je al een heel eind op weg.
  • Het team hoger onderwijs ging op zoek naar de pijnpunten in de sector en bevroeg het personeel. Hun bevindingen bundelden ze in het kwaliteit/tijdsboek.

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.