Dienstbetoon tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie is de bereikbaarheid van de verschillende COC-diensten aangepast.

De provinciale secretariaten van Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant sluiten de deuren vanaf maandag 12 juli. Het provinciaal secretariaat van West-Vlaanderen is gesloten vanaf woensdag 14 juli. De vijf secretariaten zijn allemaal opnieuw bereikbaar vanaf maandag 16 augustus. 

De nationale diensten zijn gesloten van donderdag 15 juli tot en met vrijdag 13 augustus. 
De juridische dienst is in die periode bereikbaar op het e-mailadres coc.juridischedienst@acv-csc.be voor dringende gerechtelijke aangelegenheden waarvan de vervaltermijn nadert. Het gaat dan bijvoorbeeld om tucht- en evaluatieprocedures, ontslagaangelegenheden, dossiers rond arbeidsongevallen en beroepsziektes, beroepen bij de Raad van State … Voor alle andere vragen blijft het provinciaal secretariaat je eerste aanspreekpunt. 

Je kan COnneCt via mail bereiken op donderdag 1 en vrijdag 2 juli en nadien vanaf maandag 23 augustus. Heb je een vraag op een ander moment tijdens de vakantie? Ook dan kan je bij COnneCt terecht. Onze begeleiders functioneren, Theo en Gert, zullen regelmatig de COnneCt-mailbox consulteren en een antwoord zal niet langer dan een paar dagen op zich laten wachten. 
COC werft aan

COC werft aan

COC is op zoek naar een stafmedewerker voor de juridische dienst op het hoofdkantoor in Brussel.

Interesse? Bekijk de volledige vacature en bezorg je cv en motivatiebrief voor 1 augustus 2021 aan secretaris-generaal Koen Van Kerkhoven (koen.vankerkhoven@acv-csc.be).

Lerarentekort Coverillustratie

Knipperlichten lerarenloopbaan

Het Vlaamse onderwijs worstelt al een hele tijd met een groeiend lerarentekort. COC ziet verschillende oorzaken voor dat tekort, die verschillen naargelang één van de vijf loopbaanfasen waarin de leraar zich bevindt. COC schreef daarover een knipperlichtennota, met een overzicht van de problemen én mogelijke oplossingen. 

Laatste nieuws

Contact-290x192
Bestel-Publicaties 290x192 - new
WordLid-290x192

Maak kennis met COnneCt,

de dienst van COC die je begeleidt bij je functioneren:

Knop COnneCt-chat
Knop COnneCt-blog

Sectoren

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.