Dienstbetoon

Werken in onderwijs: een prachtjob, maar niet eenvoudig. Contacteer daarom de COV-dienstverlening voor al je vragen.

Bel het COV algemeen secretariaat voor al je vragen: 02 244 37 00 optie 2

Mailen kan ook: cov.dienstbetoon@acv-csc.be

Wil je ons per post bereiken? Britsierslaan 5, 1030 Brussel.

Dienstbetoon in de zomervakantie

Tijdens elke schoolvakantie is de COV-dienstverlening telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 02 244 37 00 in de voormiddag, tussen 9 en 12 uur.

  • In de zomervakantie zijn het algemeen secretariaat en de provinciale secretariaten bereikbaar tot en met 10 juli en vanaf 16 augustus 2019
  • Vanaf vrijdag 12 juli tot en met vrijdag 19 juli en vanaf maandag 12 tot en met woensdag 14 augustus 2019 wordt de COV-dienstverlening op het algemeen secretariaat gegarandeerd met een beperkte personeelsbezetting.
  • Het COV is gesloten op donderdag 11 juli, van maandag 22 juli tot en met vrijdag 9 augustus en op donderdag 15 augustus 2019. 
  • Er zijn geen zitdagen tijdens de schoolvakanties.

Ledenadministratie

Heb je een vraag over je lidmaatschap, betaling, syndicale premie, abonnement op Basis? Ben je verhuisd of veranderd van job? Dan kan je terecht op het algemeen secretariaat bij de ledenadministratie.

De ledenadministratie bereik je via 02 244 37 00 optie 1 of cov.ledenadministratie@acv-csc.be.

 

 

Dienstverlening

Heb je vragen over over je rechten en plichten, verlofstelsels, salaris, ziekte, zwangerschap, pensioen... kortom alle vragen over werken in het onderwijs? Daarvoor kan je op het algemeen secretariaat terug bij onze dienstverleners.

Naast algemene dienstverlening kan je ook terecht bij

  • De medewerkers van de juridische dienst voor vragen over jouw statuut, rechten en plichten, contract, ongeval.
  • De medewerkers van de pensioendienst kunnen je helpen met vragen over pensioen en TBS, ... Geef ook via de nodige gegevens in dit formulier door om je vlot te kunnen helpen.

De contactgegevens van de dienstverlening op een rijtje:

 

 

Zitdag in jouw regio

Het COV organiseert zitdagen in jouw regio (enkel op afspraak) waar je je vragen persoonlijk kan stellen. Bekijk het overzicht van de zitdagen januari-juni 2019 (pdf).

Wil je voor zo’n zitdag een afspraak maken: bel naar de afsprakentelefoon 02 244 36 66 of mail naar cov.afspraak@acv-csc.be

In de schoolvakanties zijn er geen zitdagen.

 

Je vrijgesteld secretaris

Je kan met je vragen terecht bij de vrijgesteld secretarissen in jouw provinciaal secretariaat: In dit overzicht (pdf) vind je hen handig terug. Zij zijn de draaischijven van het dienstbetoon aan onze leden en kunnen je op maat verder helpen of waar nodig doorverwijzen.

Hun contactgegevens vind je ook via de contactpagina. Als je je postcode invult, zie je enkel je eigen provinciaal secretariaat. De vrijgesteld secretarissen zijn in principe telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17 uur, met uitzondering van dinsdag en woensdag (tot 12 uur). 

Als je vrijgesteld secretaris afwezig is, word je automatisch doorgeschakeld naar een collega of het dienstbetoon van het algemeen secretariaat van het COV in Brussel.

Alle secretariaten zijn op vrijdagnamiddag gesloten. Ook in de schoolvakanties zijn er afwijkende openingsuren: dit kondigen wij steeds ruim op voorhand aan via onze website en sociale media (Facebook)

Personalization