Update! Corona: wat met dienstverlening, zitdagen en andere activiteiten?

Het Coronavirus houdt het land en de hele wereld in zijn greep. Ook wij passen onze manier van werken aan. We doen ons best om voor jou steeds maximaal bereikbaar te blijven.


Dienstverlening
Het COV blijft ook in tijden van Corona telefonisch en via mail bereikbaar voor al jullie vragen en bezorgdheden.

Zitdagen
Zitdagen worden telefonisch opgevolgd:
* Als je een afspraak hebt voor een zitdag, contacteren we je telefonisch op het moment van de afspraak. 
* Bel je om een nieuwe afspraak vast te leggen (02 244 36 66), helpen we je indien mogelijk onmiddellijk telefonisch verder. 
* Het blijft mogelijk om een afspraak voor telefonische dienstverlening te maken op 02 244 36 66 of cov.afspraak@acv-csc.be. Op het moment van de afspraak neemt je inspraakbegeleider contact met je op.

Vormingsdagen en andere vormingen
Na onderling overleg en gelet op de adviezen die de overheid en tal van bedrijven en organisaties hebben uitgebracht, hebben we beslist om de vormingsdagen in Oost-Vlaanderen en Limburg te annuleren. Op die manier hopen we de kans op besmetting met het coronavirus COVID-19 zo klein mogelijk te houden.
Dit was geen gemakkelijke of evidente beslissing. We weten dat de vormingsdagen jullie een schat aan informatie bezorgen en dat ze ook een kans zijn op ontmoeting en uitwisseling. Maar gelet op de gezondheid en het welzijn van ons allemaal, is het belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen.
Schreef je in voor een andere vorming? Contacteer dan je kring- of regiobestuur voor meer informatie.

Activiteiten van je club of regio
Om de kans op besmetting met het coronavirus COVID-19 zo klein mogelijk te houden, worden ook de meeste andere activiteiten van clubs, kringen, regio’s en provincies geannuleerd. Contacteer je Club-, kring- of regiobestuur voor meer informatie.
We weten dat velen onder jullie uitkijken naar deze bijeenkomsten. Maar gelet op het welzijn en de gezondheid van ons allemaal is het belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen. Blijf ondertussen wel oog hebben voor mekaar. Ook mentale gezondheid is belangrijk!
 

Personalization