Je wil loopbaanadvies?

Neem zelf je loopbaan in handen. Maak kennis met het aanbod van ACV Brussel - Vlaams-Brabant inzake loopbaaninfo, loopbaanoriëntering en -begeleiding.

Dienstverlening-loopbaanadvies

Je hebt vragen over de scharniermomenten in je loopbaan? Of misschien ben je op zoek naar ander werk maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Of wil je langer stilstaan bij je loopbaan, je competenties en mogelijkheden? Maak kennis met de ACV-loopbaandienstverlening.

 

Loopbaaninfo

Je hebt vragen over tijdskrediet, swt/(brug)pensioen loopbaanvermindering, studiebeurzen, studentenjobs, tewerkstellingsmaatregelen?

Maak een afspraak in het ACV-dienstencentrum bij jou in de buurt. Dit kan via ons contactcenter, via mail of aan het onthaalloket in het ACV-dienstencentrum

 

Loopbaanoriëntering

Welke opleiding past bij mij? Hoe schrijf ik een c.v. en sollicitatiebrief? Hoe verloopt mijn dossier nu ik langdurig ziek ben? Onze ACV-Bijblijfconsulenten voorzien je van de nodige informatie. Je kan een afspraak maken met een bijblijfconsulent in een dienstencentrum in je buurt, maar ook via telefoon of videochat

Eva D'hauwer
02 557 83 64
Eva.D'Hauwer@acv-csc.be

Thomas Van Delsen
016 21 95 72
Thomas.VanDelsen@acv-csc.be
Maak een afspraak met Thomas


Loopbaanbegeleiding

Langer stilstaan bij je loopbaan, je competenties en mogelijkheden? Dan kan je terecht bij onze partners:

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.