Coronavirus: maatregelen voor onderwijs - UPDATE

De Nationale Veiligheidsraad heeft op dinsdagavond 17 maart, op grond van het advies van de wetenschappelijke experten, strengere maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Die gaan in op woensdag 18 maart om 12 uur. Fase 2 van het federaal noodplan blijft van kracht. Het doel blijft om de curve van het aantal besmettingen af te vlakken, zodat ons gezondheidssysteem niet overbelast wordt.

Wat het onderwijs betreft, blijven de lessen geschorst en voorzien de scholen nog steeds in opvang tot en met 3 april. De onderwijsinstellingen ontvingen hierover een extra editie van Schooldirect.

In ons eerder bericht vond je al een overzicht van de belangrijkste maatregelen voor onderwijs en richtlijnen om deze toe te passen.

Onderwijs Vlaanderen vulde ondertussen de FAQ's aan die al ter beschikking waren. Er is specifiek informatie voorzien voor verschillende doelgroepen en thema's:

Hou onze social media en website in de gaten om op de hoogte te blijven. We updaten de informatie regelmatig. Bekijk zeker ons vorige bericht rond de maatregelen in onderwijs.

Zit je nog met specifieke vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met je provinciaal secretariaat. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Contactgegevens:
Samen sterk voor onderwijs, ook in deze uitdagende tijden!

Personalization