Mijn ACV: volg je werkloosheidsdossier online op

Lid van het ACV en werkloos? Meld je bij Mijn ACV aan met Itsme of je eID. Volg je werkloosheidsdossier en werkloosheidsuitkeringen online op, overal en altijd. Handig toch!

Consulteer je werkloosheidsdossier online

Ben je zonder werk gevallen? En je hebt een werkloosheidsdossier bij het ACV laten opmaken? Dan kan je je persoonlijke werkloosheidsdossier altijd online opvolgen via 'Mijn ACV'. 

Je kan steeds aanmelden via de knop 'Mijn ACV' linksboven.  Je vindt er alle info over je uitkeringen en betalingen. 

Jouw digitaal loket

Maar da's niet alles.  Je kan in Mijn ACV daarnaast ook:

 • je fiscale fiches downloaden
 • persoonlijke gegevens  en voorkeuren aanpassen
 • de online services van de federale overheid consulteren

Opgelet

 • Om je persoonlijke dossier te kunnen raadplegen moet je aangemeld zijn via ItsMe of met je eID (identiteitskaart).
 • Moeilijkheden om aan te loggen met je eID?  Neem dan contact op met de helpdesk van CZAM, dat de onlinediensten van de overheid beheert.

Je dossier opvolgen is heel eenvoudig!

Kijk maar:

Om deze video te kunnen bekijken, moet je de marketingcookies aanvaarden.

    Nog een vraag of hulp nodig voor je werkloosheidsdossier?


    widget-afspraakacv
    Bel je liever?  Neem contact op met het contactcenter van je regio:
    • Antwerpen:  02 244 30 00
    • Limburg:  011 30 60 00
    • Oost-Vlaanderen: 09 244 21 11
    • West-Vlaanderen: 051 23 58 00
    • Brussel:  02 557 88 88
    • Vlaams-Brabant: 078 15 15 99

    Check al onze contactmogelijkheden.


    More Info

    Hoe breng ik mijn werkloosheidsdossier in orde en krijg ik stempelgeld? Werkloos geworden? Dan moet je een werkloosheidsdossier laten opstellen om stempelgeld te kunnen ontvangen. Ontdek hier hoe het ACV je helpt en volg ons stappenplan! Hoe kan ik (online) stempelen? Je stempelkaart is een controlekaart die je zorgvuldig invult, bijhoudt en op het eind van de maand aan het ACV of je uitbetalingsinstelling bezorgt. Ben je volledig werkloos, dan kan best je best online stempelen! Dat is veiliger, makkelijker en sneller. Hoe zit het met de betaling van mijn werkloosheidsuitkering? Weten wanneer je stempelgeld gestort wordt of hoeveel je werkloosheidsuitkering bedraagt? Wat is de makkelijkste en snelste manier om info over je uitkering te verkrijgen? Lees onze info zorgvuldig na! Hoe vraag ik tijdelijke werkloosheid aan? Tijdelijk werkloos? Breng hier je aanvraag voor je werkloosheidsuitkering in orde! De stappen die je moet ondernemen hangt af van je situatie. Beantwoord onderstaande vragen voor je aanvraag! Mijn ACV: volg je werkloosheidsdossier online op  Lid van het ACV en werkloos? Meld je bij Mijn ACV aan met Itsme of je eID. Volg je werkloosheidsdossier en werkloosheidsuitkeringen online op, overal en altijd. Handig toch! FAQ Werkloosheid Ook als je werkloos bent, staat het leven niet stil. Je kan ziek of zwanger zijn, je wil misschien (deeltijds) terug aan het werk of vrijwilligerswerk doen. Wist je dat je recht hebt op verlof? Ontdek hier waar je recht op hebt. Lees ook je plichten zorgvuldig na! FAQ Werkloosheidsuitkering Wanneer heb je recht op stempelgeld? Welke soorten uitkeringen bestaan er? Wat zijn de voorwaarden om stempelgeld te krijgen? Of hoe zit het met de inschakelingsuitkering? Vind hier een antwoord op de meest gestelde vragen over werkloosheidsuitkeringen! FAQ Tijdelijke werkloosheid Wat is tijdelijke werkloosheid? Hoe zit het met de aanvraag en uitkering tijdelijke werkloosheid? Wat is de impact op bijvoorbeeld mijn eindejaarspremie of verlof? En heb ik er ook recht op als ik mijn kind(eren) moet opvangen na bijvoorbeeld de sluiting van de school of afgelasting van een activiteit?

    Personalization

    Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.