Denk je er aan om thematisch verlof of tijdskrediet op te nemen?

Op sommige momenten is het niet evident om alle ballen in de lucht te houden. Dan is het goed dat je gebruik kan maken van tijdskrediet of thematisch verlof. Maar wat zijn de mogelijkheden en met welke financiële gevolgen moet je rekening houden?

Bereken je inkomen met onze tool!

Benieuwd wat de impact op je inkomen is van bijvoorbeeld ouderschapsverlof of zorgverlof? Hoe zit het precies met uitkeringen en premies? Bereken het nu met de rekentool!

Volg de webinars tijdskrediet en thematisch verlof

Je zoekt balans tussen werk en privé maar weet niet wat je mogelijkheden zijn? Volg onze gratis webinars

tijdskrediet-bereken-nettoloon

Hoe kan jij je werk-privé beter in balans krijgen?

👇 Ontdek de verschillende mogelijkheden van thematisch verlof en tijdskrediet, de voorwaarden, de financiële en praktische aspecten.

Militant?  

Download de flyer tijdskrediet en thematisch verlof (pdf) met een handig overzicht van de mogelijkheden! 

Volg de diverse e-learning modules over tijdskrediet en thematisch verlof.  Je ontdekt zo alles wat je moet weten op interactieve wijze.

Meld je aan op het online ACV-leerplatform.

e-learning-tijdskrediet
Sociale zekerheid tijdskrediet

Druk thuis of op je werk, de sociale zekerheid staat altijd achter je

Kindje op komst? Gelukkig hebben mama en papa recht op moederschapsrust, geboorteverlof en ouderschapsverlof. Een meer dan welkome hulp… Ook op andere zorgmomenten trouwens. Daar zorgen we allemaal samen voor! Via de sociale zekerheid. Daarom verdedigen we ze iedere dag.

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.