Eerste hulp bij werkloosheid

Wat als je (tijdelijk) werkloos wordt? Hoe blijf je met alles in orde? Wat moet je doen om een uitkering te krijgen? We helpen je hier graag op weg.

stempel online werkloosheid
Sociale zekerheid tijdelijke werkloosheid

Of je nu de job hebt of niet, de sociale zekerheid staat altijd achter je!

Ben je net ontslagen of tijdelijk werkloos? Gelukkig heb je recht op een werkloosheidsuitkering. Daar zorgen we allemaal samen voor. Via de sociale zekerheid. 

Mensen houvast bieden, de algehele koopkracht verzekeren ook in tijden van crisis. Dat kan alleen als we een sterke sociale zekerheid hebben. Daarom verdedigen we ze iedere dag!

Onze medewerkers doen hun uiterste best om je snel te helpen. De corona-epidemie stelt ook het ACV evenwel voor ongeziene uitdagingen

Zo krijgen we momenteel enorm veel aanvragen. Een dossier opmaken kan in deze complexe tijden wat tijd in beslag nemen. Daarbij komt dat we stilaan te kampen krijgen met extra zieken onder ons personeel. Daarom ook zijn we volop nieuwe medewerkers aan het aanwerven en opleiden.

We danken je voor je begrip en geduldJe vindt hier alvast alle info over wat te doen bij (tijdelijke) werkloosheid.

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.