Onderwijs

©Shutterstock

Werk je in het onderwijs? Dan geniet je van specifieke ledenvoordelen bij het ACV.

Je werkt in het onderwijs en wil graag lid worden van het ACV? Welkom!  

Binnen ACV zijn er verschillende onderwijscentrales actief. Kijk hier na in welke onderwijssector je actief bent:

  • Ben je actief in het gesubsidieerd basisonderwijs? Dit zijn de basisscholen kleuter en lager van het gesubsidieerd officieel onderwijs (gemeentelijk= Koepel OVSG, provinciaal = Koepel POV) en van het gesubsidieerd vrij onderwijs (confessioneel, niet-confessioneel).

    Dan kan je lid worden en met al je vragen terecht bij de onderwijscentrale Christelijk Onderwijzersverbond (COV).
  • Ben je actief in het basisonderwijs (kleuter en lager) van het gemeenschapsonderwijs, het secundair onderwijs, het buitengewoon onderwijs, het volwassenenonderwijs, de basiseducatie, het deeltijds kunstonderwijs, het hoger onderwijs, een centrum voor leerlingenbegeleiding, een internaat, een opvangcentrum, een kinderdagverblijf of bij de inspectie- en begeleidingsdiensten?

    Dan ben je bij Christelijke Onderwijscentrale (COC) aan het juiste adres voor meer informatie over je job, werkomstandigheden en rechten. Word vandaag nog lid van de grootste onderwijsvakbond van Vlaanderen.

  • Werk je als bediende of academicus (niet-integratiekader) bij een vrije universiteit (VUB of KULeuven)? Dan is de ACV Puls de vakcentrale waar je met alle vragen terecht kan.

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.