Meldpunt voor personeel uit de zorg

Problemen met of een tekort aan beschermingsmateriaal in jouw zorginstelling of -dienst tijdens de coronacrisis? Meld het hier.

Het personeel van de zorgsector staat dagelijks in de frontlinie in de strijd tegen COVID-19. Die personeelsleden moeten dan ook genoeg beschermd worden. Helaas krijgen we verontrustende signalen uit verschillende instellingen en diensten.

De voorbije weken en dagen lag onze focus op overleg (op het vlak van de instelling en op het niveau van de regeringen) om zo snel mogelijk de nodige beschermingsmiddelen voor het personeel te krijgen. De regeringen namen verschillende maatregelen. Maar die zijn volgens ons nog steeds onvoldoende!

Bovendien ontvangen we signalen dat zelfs als het nodige materiaal aanwezig is in de instelling of dienst dat niet altijd aan het personeel ter beschikking wordt gesteld. Dat kan natuurlijk helemaal niet.

Graag willen we een beter zicht krijgen op de problemen in de verschillende instellingen en diensten, enerzijds om te proberen ze op te lossen en anderzijds om meer druk te kunnen uitoefenen.

Meld ons dus via onderstaand formulier hoe de situatie is in jouw instelling of dienst.

OPGELET! Dit meldpunt is enkel voor problemen met beschermingsmateriaal in de zorgsector. Gelieve dit formulier in te vullen voor andere vragen of problemen.

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.