Brochures

Cover-brochure-onthaal-nieuwe-leden-ledenwerving-ACVBIE-012018-Ndl

Ledenvoordelen ACVBIE

Leden van ACV bouw - industrie & energie genieten van een optimale dienstverlening en van exclusieve voordelen. Met de nieuwe ACVBIE-Plus lidkaart verenigen wij al onze leden als consumenten. Dit genereert lagere prijzen en dus ook koopkracht. Download hier onze folder met alle voordelen voor leden van ACVBIE.

Cover-agenda-2020-NL

Agenda 2020

Elk jaar krijgen onze leden een agenda die hen wegwijs maakt binnen de complexe structuur van het grote ACV. Naast het kalendarium vind je er ook een overzicht van onze sectoren, de adresgegevens van onze centrale, beroepsverbonden en vakantiehuizen alsook een schoolkalender. Je kan onze agenda voor 2020 gratis krijgen bij jouw secretaris of in één van onze beroepsverbonden.

Cover Maak jij het verschil

'Maak het verschil!'

Het is onze plicht om ons in alle sectoren onvermoeibaar in te zetten opdat personen die al dan niet een handicap opliepen reële kansen krijgen tot het reguliere arbeidscircuit. Wij rekenen op onze militanten om rond dit thema een reëel sociaal overleg te starten in hun onderneming. Precies omdat deze thematiek en de uitwerking ervan binnen de onderneming zo complex maakten we de brochure 'Maak het verschil': Professionele inschakeling van personen met een handicap, een kwestie van solidariteit!

Sectorale brochures

Naast de algemene brochures hebben we ook tal van sectorale brochures. Zo zijn er themapublicaties alsook brochures m.b.t. ‘loon- en arbeidsvoorwaarden’. Deze geven meteen een beknopte weergave van de nieuwe cao. Je kan deze brochures vrij downloaden of afhalen in één van onze beroepsverbonden

ACV-publicaties

Ook ACV beschikt over een ruime bibliotheek aan folders & brochures voor leden en militanten.

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.