Belastingbrief laten invullen?

Elk jaar organiseert ACV Limburg exclusief voor zijn leden een belastingservice.

ACV-belastingservice
Elk jaar organiseert ACV Limburg exclusief voor zijn leden een belastingservice. Ook vorig jaar, in volle coronacrisis, hielp ACV Limburg bijna 5.000 ACV-leden met het invullen van hun belastingbrief. Wil ook jij dit jaar gebruik maken van deze service? Dat kan! Het enige dat je daarvoor moet doen is ACV Limburg een volmacht (mandaat) geven via de website van de overheidsdienst Financiën. Hierdoor krijgt ACV Limburg toegang tot je dossier in Taks-on-web en je fiscale gegevens in MyMinFin.be. Op basis van deze gegevens kan ACV Limburg je aangifte in orde maken. 


Stap 1: Geef ACV Limburg je volmacht

Wil je ACV Limburg je volmacht (mandaat) geven via de website van de overheidsdienst Financiën? Lees de handleiding of bekijk het ACV-instructiefilmpje hoe je hiervoor aan de slag moet gaan. Ben je niet zo handig in al die digitale zaken? Vraag hulp aan je familie of vrienden.

Gaf je ACV Limburg in het verleden reeds een volmacht en wil je ook dit jaar gebruik maken van onze belastingservice? Check of deze volmacht nog in orde is!

Heb je een gezamenlijke aangifte voor jou en je partner (getrouwd of wettelijk samenwonend), dan moeten zowel jij als je partner ons een volmacht verlenen. Laat dus ook je partner de volmacht in orde brengen! Heeft je inwonend kind eigen inkomsten? Ook dan moet je kind ons een volmacht verlenen, zodat we kunnen nakijken of hij/zij al dan niet ten laste is.

Stap 2: Je ontvangt een e-mail van ACV Limburg

Volmacht in orde? Dan ontvang je midden mei 2021 een e-mail van ACV Limburg met daarin de bevestiging van je volmacht en laten we je weten wanneer en hoe je een afspraak voor onze belastingservice kan maken. Deze belastingservice gaat -net als vorig jaar- telefonisch door. Een medewerker van ACV Limburg belt je op het tijdstip van je afspraak om samen je belastingaangifte na te kijken, te verbeteren en/of in te vullen.

Stap 3: Vragen?

Heb je nog vragen in verband met het geven van je volmacht? E-mail naar belastingen.limburg@acv-csc.be en je wordt spoedig telefonisch gecontacteerd. 

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.