Vrijwilligers maken beweging, ook na corona

Op 27 februari start de jaarlijkse Week van de Vrijwilliger. Beweging.net, waar ACV en COC deel van uitmaken, grijpt die gelegenheid aan om haar vrijwilligers in de kijker te zetten én naar hen te luisteren met twee acties. 

Ter ere van haar honderdjarig bestaan, wil Beweging.net haar vrijwilligers écht in de spotlight zetten. Zij zijn namelijk de drijvende kracht achter alle organisaties die deel uitmaken van Beweging.net, waaronder COC. Ben jij of ken jij een vrijwilliger die een ereplaatsje op de wall van Beweging.net verdient? Lees dan op https://www.100jaarbeweging.net/ hoe je een vrijwilliger op de wall kan zetten. Beweging.net onthult de volledige wall tijdens de Week van de Vrijwilliger.

Daarnaast wil Beweging.net tijdens de Week van de Vrijwilliger ook écht naar haar vrijwilligers luisteren. Op 1 maart 2021 organiseert Beweging.academie drie sessies voor vrijwilligers die hun verhaal willen doen. Zo willen ze zicht krijgen op de impact van corona op het engagement van vrijwilligers. Interesse? Inschrijven kan via de website van Beweging.academie.

Personalization