Coronavirus: gevolgen werking COC

De maatregelen rond het coronavirus hebben ook een impact op de werking van COC. Hier vind je een overzicht van de maatregelen die we nemen om onze dienstverlening ook nu zo optimaal mogelijk te organiseren.

Dienstverlening

Onze diensten staan ook in deze uitdagende tijden voor jou paraat, zij het uitsluitend vanop afstand. Fysieke afspraken gaan tot nader order niet door, maar je kan ons wel steeds bereiken per mail of telefoon.

De komende weken gaat COC aan de slag met vragen rond bepaalde thema's:

  • Wie vragen heeft rond TADD (Tijdelijke Aanstelling van Doorlopende Duur) neemt zo snel mogelijk contact op met zijn provinciaal secretariaat. Vermeld meteen je gepresteerde opdrachten.

  • Wil je voor volgend schooljaar een verlofstelsel aanvragen? Ook dan contacteer je zo snel mogelijk je provinciaal secretariaat en bezorg je hen meteen een uittreksel van je wedde.

Door meteen de juiste documenten mee te sturen, kunnen onze medewerkers sneller voor jou aan de slag!

Zodra we opnieuw van start kunnen met de provinciale zitdagen, zullen veel mensen een afspraak maken. Stuur daarom je vragen nu al door. We helpen je dan al op weg via mail of telefoon én doordat we je dossier al kennen, zal een toekomstige afspraak efficiënter verlopen. Zo beperken we de wachttijden voor iedereen!

De impact van de maatregelen op onderwijs is groot, er zijn nog veel onduidelijkheden en er komt nog voortdurend nieuwe informatie binnen. We krijgen dan ook heel veel vragen via verschillende kanalen. We bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord, maar mogelijk moet je iets langer wachten dan normaal.

Syndicale premie

De formulieren om je aanvraag voor een syndicale premie in te dienen, zijn beschikbaar op Mijn Onderwijs. Omdat je momenteel je aanvraag niet aan je vakbondsafgevaardigde kan bezorgen, stuur je je ingevuld en gehandtekend formulier best per post op naar je provinciaal secretariaat

Vormingsdagen en bestuursvergaderingen

Alle bestuursvergaderingen, vormingsdagen en activiteiten die COC organiseert zijn tot nader order afgelast. Het gaat om volgende vormingsdagen:

Contactgegevens

Ook met specifieke vragen over de coronamaatregelen in onderwijs kan je op je provinciaal secretariaat terecht. We krijgen momenteel veel vragen binnen, maar proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Bedankt voor je begrip én voor je blijvende inzet voor onderwijs. Samen staan we sterk!


 

Personalization