We helpen je graag!

Ook in deze moeilijke tijden staat het ACV je bij en blijf je verzekerd van een kwalitatieve dienstverlening, weliswaar op aangepaste wijze.

Wil je ons contacteren? Dat kan:

Voor jouw en onze veiligheid kan je voorlopig alleen op afspraak langskomen in onze kantoren. Het aantal afspraken zal in een eerste fase beperkt zijn. Dat betekent: enkel voor wie écht moet langskomen. Zo garanderen we de social distancing en de veiligheid.
Het is dus belangrijk dat je eerst online of telefonisch contact met ons opneemt. Om kwaliteitsvolle dienstverlening te garanderen werd de capaciteit van onze telefoonlijnen en van ons mailverkeer sterk uitgebreid.

Een overzicht van alle contactmogelijkheden vind je op de algemene contactpagina.

 

Tijdelijke werkloos/andere coronavragen?

 

Volledig werkloos?

  • Stempel online (veilig, makkelijk en snel) of;
  • deponeer je controlekaart in één van onze ACV-brievenbussen.
    Als uitzonderingsmaatregel mag je t.e.m. deze maand de controlekaart vijf werkdagen voor het einde van werkmaand bezorgen (dus vanaf 24/06).
  • Je kan je controlekaart ook inscannen en mailen naar u17cor@acv-csc.be (zet in het onderwerp van je e-mail 'kaart volledige werkloosheid' samen met je naam en je rijksregisternummer).

20190607-Banner2

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.