We helpen je graag!

Ook in deze moeilijke tijden staat het ACV je bij en blijf je verzekerd van een kwalitatieve dienstverlening, weliswaar op aangepaste wijze.

Wil je ons contacteren? Dat kan:

Voor jouw en onze veiligheid kan je voorlopig alleen op afspraak langskomen in onze kantoren. Het aantal afspraken zal in een eerste fase beperkt zijn. Dat betekent: enkel voor wie écht moet langskomen. Zo garanderen we de social distancing en de veiligheid.
Het is dus belangrijk dat je eerst online of telefonisch contact met ons opneemt. Om kwaliteitsvolle dienstverlening te garanderen werd de capaciteit van onze telefoonlijnen en van ons mailverkeer sterk uitgebreid.

Een overzicht van alle contactmogelijkheden vind je op de algemene contactpagina.

LET OP: Door een coronabesmetting zijn alle medewerkers van de ACV-dienstencentra Diksmuide en Veurne momenteel in (preventieve) quarantaine. Deze kantoren zijn daarom tijdelijk gesloten. Wie een afspraak had in of met één van beide kantoren zal persoonlijk gecontacteerd worden.

 

Tijdelijke werkloos/andere coronavragen?

 

Volledig werkloos?

  • Stempel online (veilig, makkelijk en snel) of;
  • deponeer je controlekaart in één van onze ACV-brievenbussen.
  • Let op: sinds juli 2020 is opnieuw de originele stempelkaart nodig in het dossier en kan je je papieren controlekaart dus niet meer per e-mail bezorgen.

20190607-Banner2

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.