We helpen je graag!

Ook in deze moeilijke tijden staat het ACV je bij en blijf je verzekerd van een kwalitatieve dienstverlening, weliswaar op aangepaste wijze. We vragen om online of telefonisch te communiceren. Vind alle actuele info over:

 

Uitzendkracht en (tijdelijk) werkloos?

  • het is tijdens deze coronacrisis mogelijk om als uitzendkracht tijdelijke werkloosheidsuitkeringen te ontvangen: zie de FAQ uitzendkrachten voor de voorwaarden en voor meer info. Neem contact met je uitzendkantoor als je aan de voorwaarden voldoet en toch zonder contract zit;
  • weigert het uitzendkantoor je een nieuw contract te geven, neem dan ten laatste op 9 april contact op met de ACV-afgevaardigde in je bedrijf of bel naar 059342602.

Volledig werkloos?

  • Stempel online (veilig, makkelijk en snel) of;
  • deponeer je controlekaart in één van onze ACV-brievenbussen.
    Als uitzonderingsmaatregel mag je t.e.m. juni 2020 de controlekaart vijf werkdagen voor het einde van werkmaand bezorgen (dus: vanaf 24/04, 25/05 en 24/06).
  • Je kan je controlekaart ook inscannen en mailen naar u17cor@acv-csc.be (zet in het onderwerp van je e-mail 'kaart volledige werkloosheid' samen met je naam en je rijksregisternummer).

20190607-Banner2

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.