Over ACV Voeding en Diensten

Over-ons

ACV Voeding en Diensten verdedigt de belangen van werknemers tewerkgesteld in een hele reeks industriële, dienstverlenende en social profit sectoren: de schoonmaak, voedingsnijverheid, horeca, bewaking,… Zowel leden uit grote als kleine ondernemingen kunnen bij ons terecht.

Problemen op het werk?

Wij staan onze leden bij in alles wat te maken heeft met correcte tewerkstelling. Op welk uurloon heb ik recht? Wat zijn de regels rond SWT (brugpensioen) in mijn sector? Heb ik recht op een bepaalde premie? Met al deze vragen ben je bij ons aan het juiste adres! Maar wij doen veel meer dan vragen beantwoorden. Meer uitleg over wat wij voor jou doen, vind je hier.

Waar kan je ons vinden

Onze leden kunnen terecht in meer dan 20 afdelingen, verspreid over het hele land. De adressen en openingsuren van onze afdelingen, vind je hier. In de grotere ondernemingen heeft het ACV vakbondsafgevaardigden (delegees) die opkomen voor hun collega's. Ook bij hen kan je terecht voor informatie, advies en bijstand. 

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.