Collega's bpost krijgen een duwtje in de rug

Steeds meer gezinnen in België hebben het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Dit heeft bpost gemotiveerd om collega’s in moeilijkheden een duwtje in de rug te geven, samen met MyTrustO.

MyTrustO is een neutrale dienstverlener die mensen ondersteunt om zelf hun schulden af te lossen, zonder bijkomende hoge kosten van incassokantoren, advocaten en gerechtsdeurwaarders. 

In sommige Belgische gezinnen groeien onbetaalde facturen aan tot een schuldenberg die op het eerste zicht uitzichtloos kan lijken. Invorderingskosten, gerechtskosten… dragen daar ook aan bij. Stress, ongerustheid en zelfs ziekte kunnen het gevolg zijn van die problemen. Dit heeft bpost gemotiveerd om met de neutrale dienstverlener MyTrustO (MTO) in zee te gaan. 

MyTrustO ondersteunt mensen om zelf hun schulden af te lossen, zonder dat daarbij een dagvaarding of vonnis nodig is. Een neutrale gerechtsdeurwaarder en zijn team bij MyTrustO stellen een realistisch afbetalingsplan op en maken de afspraken met de schuldeisers. 

bpost en MyTrustO schenken een MyTrustO-scan ter waarde van 150 euro. Werknemers die het nodig hebben kunnen met die scan een objectief en juridisch aanvaard document laten maken van hun financiële situatie. Zo wil bpost collega’s in moeilijkheden helpen om een nieuw toekomstperspectief te zoeken. 

Personalization