Je rechten
bab449ae-2477-46b3-8fca-27c4c5741bd6
https://www.hetacv.be/je-rechten
true
Actualiteit
59ea6a04-d5cb-49bb-86bf-262457cb04b8
https://www.hetacv.be/actualiteit
true
Diensten
c7cddb17-187f-45c2-a0e2-74c299b8792b
https://www.hetacv.be/dienstverlening
true
Lid worden
abbb02d8-43dd-44b5-ae75-3cd90f78f043
https://www.hetacv.be/lid-worden
true
Het ACV
c62ac78b-1aa2-4cb9-a33b-59e6fc085fb4
https://www.hetacv.be/het-acv
true
Contacteer ons
7f7bdd4f-c079-401e-a1bf-da73e54f00c2
https://www.hetacv.be/contacteer-ons/contactpagina
true
Word nu lid

Podcast

Het Betoog met Daan & Stef!

Veel luisterplezier met de podcast 'Het Betoog' met Daan & Stef! 


    

- SEIZOEN 2 -

Het Betoog S02E04

ACV Limburg

Er zijn veranderingen op til in de wereld van Het Betoog, dat haar eerste verjaardag viert. Hoe is de podcast op een jaar veranderd? Niet enkel dat wordt besproken in deze aflevering. ACV Limburg heeft een nieuwe, interessante vacature opengesteld!
  
Spotify YouTube podcast

ACV Limburg

Twaalf jaar! Zo lang was Marc Leemans voorzitter van het ACV. Wij mochten hem ontvangen in onze podcaststudio voor een fijne babbel. Samen met Marc blikken we terug op twaalf jaar als voorzitter, kiezen we zijn favoriete oneliner en komen we te weten dat Limburg zijn favoriete provincie is.
 
Spotify YouTube podcast

ACV Limburg

Wij hadden een aangename babbel met Carien Neven, provinciaal directeur van Beweging.net Limburg over haar carrière, sociale huisvesting, politiek ... en zo veel meer. We gaan geen enkel onderwerp uit de weg.

  
Spotify
Podcast Het Betoog met Daan & Stef

ACV Limburg

Om het nieuwe werkjaar te lanceren, schuift Bart Gerets (coördinator bewegingswerk ACV Limburg) mee aan tafel. Een boeiend gesprek over de vele activiteiten van ACV Limburg dit werkjaar, de sociale verkiezingen en al een korte vooruitblik op de politieke verkiezingen van 2024.
   
Spotify

- SEIZOEN 1 -

ACV Limburg

We kregen de vraag hoe het zit met onze dienstverlening. Tijd om een nieuwe gast uit te nodigen aan onze podcasttafel. Samen met Jasmien Verherstraeten, de vlinder binnen de dienstverlening van ACV Limburg, babbelen we over deze belangrijke service in onze organisatie.
  
Spotify Google Podcasts

ACV Limburg

Het schooljaar is bijna gedaan, de zomervakantie komt eraan. Studenten gaan op zoek naar een nieuwe baan maar eerst nog een aflevering van het betoog met Stef & Daan! Ideaal om het thema 'studentenjobs' te bespreken met Nelis Jespers van jong ACV.
   
Spotify Google Podcasts

ACV Limburg

Het belastingseizoen komt er weer aan. Tijd voor ons om het thema fiscaliteit van onder het stof te halen en bespreekbaar te maken. Speciaal voor deze gelegenheid schuift fiscaal specialist Fouad Gandoul mee aan onze podcasttafel.

   
Spotify Google Podcasts

ACV Limburg

Ze gaan geen enkele vraag uit de weg, beantwoorden via telefoon of per e-mail en zijn het eerste aanspreekpunt van ACV Limburg. Een blik achter de schermen van het contactcenter bij ACV Limburg met verantwoordelijke Marion Doomen.
  
Spotify Google Podcasts

ACV Limburg

Maar liefst 9.000 werknemers leven vandaag in onzekerheid door de problemen bij Delhaize. De emoties gaan van woede, tot verdriet, maar ook heerst er veel onwetendheid. Koen de Punder van ACV Puls schuift mee aan tafel voor deze speciale actualiteitseditie van Het betoog.
 
Spotify Google Podcasts

ACV Limburg

De kinderopvang kwam een tijdje  terug in een heuse mediastorm terecht. Maar hoe zit dat nu precies? Welke problemen zijn er en gaat het ACV hiermee aan de slag? Wij spraken erover met Nathalie Winters, sectorverantwoordelijke kinderopvang voor ACV Puls.
  
Spotify Google Podcasts

ACV Limburg

De kop is eraf, de stembanden zijn gesmeerd en daar is al de tweede aflevering van 'Het betoog'. Consulent Mustafa Harraq schuift aan tafel en werpt zijn blik op het thema 'stress & burn-out'. Van de woestijn tot een uur kijken naar een witte muur, je lichaam heeft mentale rust nodig.
 
Spotify Google Podcasts

ACV Limburg

De flexi-jobs werden eind 2015 in het leven geroepen. Sindsdien zijn ze populairder dan ooit. Maar hoe sexy zijn die flexi-jobs? Beluister de eerste podcast van 'Het betoog met Daan en Stef' waarin secretaris Ruth Vaes van ACV Voeding en Diensten haar gedacht geeft over de flexi-jobs!
 
Spotify Google Podcasts
Je verbond op sociale netwerken