TOOGpunt / Webinar

Onder de naam 'TOOGpunt organiseert ACV Vlaams-Brabant debatavonden en webinars rond actuele thema’s die een link hebben met de syndicale wereld.

In het Leuvense zijn de TOOGpunten al jaren ingeburgerd in de syndicale wereld. Deze avonden, waarop boeiende experten en gasten in debat gingen over een thema, werden steeds zeer goed gesmaakt door de aanwezigen. Jammer genoeg kunnen deze TOOGpunten door de coronacrisis tijdelijk niet meer doorgaan. Geen nood, ACV Vlaams-Brabant organiseert de TOOGpunten nu online, in de vorm van webinars. Op deze pagina vind je een overzicht van alle webinars en infosessies van ACV Vlaams-Brabant. Je vindt hieronder ook steeds het laatste nieuws over het volgende webinar, waarvoor je je kunt inschrijven.

Herbekijk een webinar

Kon je niet deelnemen aan een TOOGpunt, webinar of digitale infosessie van ACV Vlaams-Brabant? Of wil je alles nog eens op je gemak herbekijken en -beluisteren? Dat kan! Herbekijk de webinars van ACV Vlaams-Brabant waar en wanneer je wil door op de afbeelding hieronder te klikken. Veel kijk- en luisterplezier!

 

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.