Klimaat/Milieu

Personalization

Brise logo

BRISE is een intersyndicaal netwerk (ACV-ABVV-ACLVB) voor milieubewustzijn.

Onze doelstelling bestaat erin de milieuproblematiek te integreren in onze vakbondswerking.   Het is belangrijk om op ons niveau zowel op sociale als ecologische problemen in te spelen. Onze leden informeren en vormen is ook van uitzonderlijk belang, zodat ze de drijvende krachten van verandering kunnen worden. Op die manier willen we dan ook het welzijn van onze werknemers verbeteren en tegelijkertijd onze ecologische voetafdruk verkleinen.

Seminaire

Elk jaar organiseren we opleidingen, seminaries ; en stellen we syndicale actiefiches en andere publicaties samen. een brede waaier aan verschillende thema's komt aan bod (waaronder mobiliteit, duurzame voeding, luchtverontreiniging binnenshuis, circulaire economie,...) naargelang de politieke situatie, interesses en noden van de delegees.

 

vecteezy_tree-growing-from-globe_1309844

 

Elk maand komen we samen met een groep afgevaardigden, namelijk de Kyoto-groep met als doel vooruitgang te boeken in de aanpak van milieukwesties binnen bedrijven. Deze groep is toegankelijk voor vakbondsafgevaardigden, van wie wij een zekere regelmaat verwachten.

 


Christina Hosszu - Verbondspropagandiste ACV - Verantwoordelijke BRISE 

Tél: 02/557.85.43 of 0476/60.76.27 

Mail: Christina.Hosszu@acv-csc.be


 

Volg ons op onze Facebook pagina Acv-Csc Brussel/BruxellesYoutubeTwitter en ook Instagram!

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.