Hoe zit het met mijn werkloosheidsuitkering?

Weten wanneer je stempelgeld gestort wordt of hoeveel je werkloosheidsuitkering bedraagt? Wat is de makkelijkste en snelste manier om info over je uitkering te verkrijgen? Lees onze info zorgvuldig na!

✅ De betaling van de voorbije maand gebeurt doorgaans tussen de 1e en 8e van de maand

✅ We sturen een e-mail of sms als je uitkering gestort is.  Is dit nog niet het geval? Ga naar Mijn ACV en pas je voorkeur onder de tab 'Persoonlijke gegevens'.

✅ Weten of je uitkering gestort is?  Hoeveel je uitkering bedraagt?  De snelste manieren?  

Check Mijn ACV of beluister de info telefonisch via je regionale contactcenter 👇

Check je werkloosheidsdossier en uitkeringen in Mijn ACV!

 • Log in bij Mijn ACV!  
 • Gebruik hiervoor je e-ID of Itsme
 • Je kan er je werkloosheidsdossier raadplegen en vindt er dus ook altijd de uitbetalingsdatum en bedrag van je werkloosheidsvergoeding terug.  

💡 Tip:  ontvang je graag een e-mail/sms bij elke uitbetaling? 

Dan kan je dit ook aanvragen via Mijn ACV.   Ga naar je persoonlijke gegevens, laat er je je e-mailadres achter en check je telefoonnummer.


Om deze video te kunnen bekijken, moet je de marketingcookies aanvaarden.

    Of bel naar je regionale contactcenter

    Je kan de informatie over je werkloosheidsuitkering ook telefonisch beluisteren.

    • Contacteer je regionaal contactcenter op onderstaand nummer. Druk 2 en volg de instructies
    • Hou je rijksregister- en bankrekeningnummer zeker bij de hand!

    Nog een vraag of hulp nodig voor je werkloosheidsdossier?


    widget-afspraakacv
    Bel je liever?  Neem contact op met het contactcenter van je regio:
    • Antwerpen:  02 244 30 00
    • Limburg:  011 30 60 00
    • Oost-Vlaanderen: 09 244 21 11
    • West-Vlaanderen: 051 23 58 00
    • Brussel:  02 557 88 88
    • Vlaams-Brabant: 078 15 15 99

    Check al onze contactmogelijkheden.


    More Info

    Hoe breng ik mijn werkloosheidsdossier in orde en krijg ik stempelgeld? Werkloos geworden? Dan moet je een werkloosheidsdossier laten opstellen om stempelgeld te kunnen ontvangen. Ontdek hier hoe het ACV je helpt en volg ons stappenplan! Hoe kan ik (online) stempelen? Je stempelkaart is een controlekaart die je zorgvuldig invult, bijhoudt en op het eind van de maand aan het ACV of je uitbetalingsinstelling bezorgt. Ben je volledig werkloos, dan kan best je best online stempelen! Dat is veiliger, makkelijker en sneller. Hoe zit het met de betaling van mijn werkloosheidsuitkering? Weten wanneer je stempelgeld gestort wordt of hoeveel je werkloosheidsuitkering bedraagt? Wat is de makkelijkste en snelste manier om info over je uitkering te verkrijgen? Lees onze info zorgvuldig na! Hoe vraag ik tijdelijke werkloosheid aan? Tijdelijk werkloos? Breng hier je aanvraag voor je werkloosheidsuitkering in orde! De stappen die je moet ondernemen hangt af van je situatie. Beantwoord onderstaande vragen voor je aanvraag! Mijn ACV: volg je werkloosheidsdossier online op  Lid van het ACV en werkloos? Meld je bij Mijn ACV aan met Itsme of je eID. Volg je werkloosheidsdossier en werkloosheidsuitkeringen online op, overal en altijd. Handig toch! FAQ Werkloosheid Ook als je werkloos bent, staat het leven niet stil. Je kan ziek of zwanger zijn, je wil misschien (deeltijds) terug aan het werk of vrijwilligerswerk doen. Wist je dat je recht hebt op verlof? Ontdek hier waar je recht op hebt. Lees ook je plichten zorgvuldig na! FAQ Werkloosheidsuitkering Wanneer heb je recht op stempelgeld? Welke soorten uitkeringen bestaan er? Wat zijn de voorwaarden om stempelgeld te krijgen? Of hoe zit het met de inschakelingsuitkering? Vind hier een antwoord op de meest gestelde vragen over werkloosheidsuitkeringen! FAQ Tijdelijke werkloosheid Wat is tijdelijke werkloosheid? Hoe zit het met de aanvraag en uitkering tijdelijke werkloosheid? Wat is de impact op bijvoorbeeld mijn eindejaarspremie of verlof? En heb ik er ook recht op als ik mijn kind(eren) moet opvangen na bijvoorbeeld de sluiting van de school of afgelasting van een activiteit?

    Personalization

    Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.