Publicaties en brochures over het ACV

acv-brochure-wie-is-en-wat-doet-het-acv-2019

Wie is en wat doet het ACV?

Voor wie meer wil weten over het ACV en de structuur van de organisatie, het ACV in sociaal overleg, onze prioriteiten enz. Editie 2019.

Vakbeweging-934-wie-is-wie

Wie is wie? Adressenboekje voor ACV-ondernemingsmilitanten

Het belangrijk is dat je als afgevaardigde snel de juiste mensen vindt.  Met dit adressenboekje helpen we je graag op weg met de adressen van diverse instellingen en diensten die relevant zijn voor je syndicaal werk.  Consulteer Wie is wie ACV-ondernemingsmilitanten (pdf).  

Opgelet:  om deze publicatie te kunnen raadplegen moet je ingelogd zijn.  

Gebruik ook de invulfiche!

Download de invulfiche Wie is wie en vul de contactadressen voor je onderneming.  Een blikvanger in je ondernemingslokaal!

acv-brochure-rechtsbijstand-920

ACV-reglement rechtsbijstand

Soms krijgt een werknemer te maken met ontslag, faillissement... Als lid van ACV heb je recht op rechtsbijstand in bepaalde omstandigheden en onder bepaalde voorwaarden. In deze brochure lees je het reglement. Editie 2012.

acv-brochure-persoonsgegevens-920

Hoe gaat het ACV om met je persoonsgegevens?

Het ACV heeft soms persoonlijke gegevens nodig om je belangen als lid te verdedigen en voor een efficiënte dienstverlening. Deze folder legt uit hoe wij omgaan met gevoelige informatie en dus jouw privacy. Editie 2018

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.