Je rechten
bab449ae-2477-46b3-8fca-27c4c5741bd6
https://www.hetacv.be/je-rechten
true
Actualiteit
59ea6a04-d5cb-49bb-86bf-262457cb04b8
https://www.hetacv.be/actualiteit
true
Diensten
c7cddb17-187f-45c2-a0e2-74c299b8792b
https://www.hetacv.be/dienstverlening
true
Lid worden
abbb02d8-43dd-44b5-ae75-3cd90f78f043
https://www.hetacv.be/lid-worden
true
Het ACV
c62ac78b-1aa2-4cb9-a33b-59e6fc085fb4
https://www.hetacv.be/het-acv
true
Contacteer ons
7f7bdd4f-c079-401e-a1bf-da73e54f00c2
https://www.hetacv.be/contacteer-ons/contactpagina
true
Word nu lid

Ledenvoordelen ACVBIE

Naast onze dienstverlening en ondersteuning geniet je ook, dankzij je ACVBIE-Pluskaart, van kortingen en voordelen bij meer dan 9.000 winkels in België. Een mooie manier om jouw koopkracht te verhogen in deze moeilijke tijden!

Haal eruit wat erin zit!

Meer dan 265.000 werknemers zijn lid van onze beroepscentrale ACV bouw - industrie & energie (ACVBIE). Dankzij vernieuwde werkprocessen genieten leden van een snellere, efficiëntere en uniforme dienstverlening. Maar er zit meer in dit lidmaatschap. Onze leden krijgen up-to-date informatie, gratis rechtsbijstand, administratieve hulp, controle op hun rechten en genieten van actieve dienstverlening. Zo controleren wij zelf of alle rechten uitgeput zijn (betalingen van premies), …, maar als je lid bent van ACVBIE, verdien je meer!

Shutterstock

ACVBIE-Pluskaart-NIEUW

Meer koopkracht dankzij ACVBIE-Plus!

Naast een optimale dienstverlening willen we onze leden belonen voor hun lidmaatschap door nog iets extra te geven op gebied van koopkracht. Met de ACVBIE-Pluskaart verenigen we onze leden als consumenten. Dit genereert lagere prijzen en dus ook koopkracht. Als we ervoor kunnen zorgen dat onze leden minder betalen aan de kassa van een supermarkt, dan slagen we tegelijk ook in onze syndicale opdracht, namelijk het verhogen van de koopkracht.

Alle leden krijgen een persoonlijke ACVBIE-Pluskaart (zie voorbeeld).

Ledenvoordeel

Op www.acvbieplus.be krijgen onze leden een volledig overzicht van alle kortingen waarvan ze kunnen genieten op tal van producten en diensten. In de toekomst willen we dit zelfs nog verder uitbreiden met exclusieve aanbiedingen waarop alleen onze leden kunnen intekenen.

Het is duidelijk dat deze ACVBIE-Plus lidkaart een extra troef is binnen het lidmaatschap bij ACVBIE. Wij hopen je als lid ten volle gebruik maakt van al deze voordelen en geniet van jouw lidmaatschap.

Opgelet!

De actuele kortingen vind je op de website www.acvbieplus.be. Om te kunnen genieten van deze voordelen moet je je eerst registreren op www.acvbieplus.be. Nog niet geregistreerd? Doe het vandaag nog! Bekijk de kortingsprocedures op de website alvorens je korting te verzilveren.

De exclusieve kortingen en voordelen voor ACVBIE-leden zijn beschikbaar in de app van ‘Ekivita Edenred’, die je kan downloaden in de App Store (Apple) of op Google Play (Android).

Vayamundo baseline RGB

Vayamundo blijft de reispartner bij uitstek voor onze leden. Zij krijgen nog steeds 25 % korting in de Vayamundoclubs in Oostende en Houffalize. Je vindt meer info op www.vayamundo.eu.