Ons team

Contacteer een coach

Opgelet: Onze coaches begeleiden de mensen graag individueel tijdens loopbaangesprekken, face-to-face. Ze zijn daarom niet altijd direct beschikbaar. Stuur jouw vraag in dat geval naar loopbaancentrum@acv-csc.be. Ze nemen met plezier zo snel mogelijk met jou contact op.
 • Ons team telt vijf loopbaanbegeleiders/coaches, die elk loopbaanbegeleiding verzorgen in een specifieke regio. Daarnaast werken we ook met een netwerk van ervaren freelancers.
 • Onze medewerkers zijn geselecteerd op basis van hun opleiding, kennis en ervaring in het omgaan met loopbaanvragen.


Marc
Marc Van den Broeck - Regio Antwerpen en Mechelen
Tel. 0496-577584
 • Marc doet individuele loopbaanbegeleidingen en begeleidingen in groep. Hij coacht mensen met diverse loopbaanvragen en begeleidt workshops rond visibility, leiderschap en andere.
 • Marc coördineert de werking van het Loopbaancentrum en heeft ervaring in diverse sectoren: papier, overheid, outplacement, personeelsadministratie, HR en consultancy.
 • Van opleiding is Marc licentiaat in de Handels- en Financiële Wetenschappen. Hij behaalde een Maîtrise en Administration et Gestion. Daarnaast volgde hij korte opleidingen en vormingen rond diverse HR-tools, coaching, selectiemethodieken, persoonlijkheidstests, intervisie en creatieve werkvormen.
Kathleen Brants - Regio Antwerpen, Turnhout en Herentals
Tel. 0477-750409
 • Kathleen doet individuele loopbaanbegeleidingen en begeleidingen in groep. Ze heeft ervaring met diverse loopbaanvragen, burn-out, loopbaanbegeleiding voor ouders met een zorgenkind, en het begeleiden van oudere werknemers.
 • Kathleen heeft een loopbaan van meer dan 25 jaar binnen ACV Puls, eerst enkele jaren als medewerker rechtskundige dienst, vervolgens tien jaar op de Vormingsdienst en nu meer dan een decennium als loopbaancoach.
 • Ze heeft een basisopleiding Maatschappelijk Werk en master Arbeidssociologie en volgde daarnaast verschillende bijkomende opleidingen: Professionele coach (Instituut voor ontwikkelingsgericht coachen), Inspiraties uit de narratieve benadering en verdiepingscursus narratieve hulpverlening (Interactieacademie), Begeleidingsmethodiek en trainingsvaardigheden (Wisper), Conflicthantering in werksituaties, Creatieve werkvormen (Bie Schoeters).
Kathleen
Saskia
Saskia de Bondt - Regio Gent & Sint-Niklaas
Tel. 0477-750601
 • Saskia coacht zowel deelnemers in individuele trajecten als groepen. De nadruk ligt op het werken rond burn-out. Dit gaat van individueel begeleiden tot het geven van hersteltrajecten. Verder doet ze regelmatig sensibiliseringsacties op werkvloeren of voor militanten om mee een aanzet te vormen tot het uitwerken van een preventiebeleid of re-integratiebeleid in organisaties. Saskia heeft eveneens ervaring in het begeleiden van intervisiegroepen.
 • Saskia is al meer dan tien jaar aan de slag als loopbaancoach in het Centrum voor Loopbaanontwikkeling van ACV Puls. Bij een vorige werkgever was ze outplacement consultant en deed ze aan werving en selectie.
 • Van opleiding is Saskia licentiaat in de Taal- en Letterkunde. Ze behaalde ze een MaNaMa Personeelsbeleid. Verder is ze gecertifieerd ervaringsgericht counselor.
Nathalie Vermeersch - Regio Leuven, Hasselt en Brussel
Tel. 0473-543228
 • Nathalie coacht en adviseert binnen individuele en groepsloopbaanbegeleidingen, begeleidt mensen met burn-out en geeft workshops over loopbaanthema’s en burn-out.
 • Nathalie heeft tien jaar in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt als psychiatrisch verpleegkundige, waar ze ervaring opdeed in het begeleiden van individuen en groepen vanuit een holistische benadering. Ze stond toen ook in voor het coachen en begeleiden van studenten verpleegkunde. Als vakbondsmilitante kwam ze in aanraking met thema’s als psychosociale belasting, stressklachten en burn-out.
 • Nathalie is master in de Moderne Geschiedenis. Verder volgde ze korte opleidingen en vormingen rond o.a. intervisie begeleiden, gebruik van persoonlijkheidstests, cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie (UPC K.U. Leuven), psychosociale belasting (NVK), Inspirerend Coachen (Center for Selfmanagement), Creatieve werkvormen (Bie Schoeters). Ze volgde ook een intensieve opleiding rond coachen van burn-out in de praktijk: ‘Burn-out : aanzet tot verandering’ door Dr. Eric Boydens en Geweldloze Communicatie (Blabla bvba).
Nathalie
Annelies
Annelies Dousy - Regio Kortrijk, Roeselare en Brugge
Tel. 0473-534379
 • Annelies verdiepte zich de voorbije jaren vooral in de thema’s loopbaanoriëntering en burn-out. Mensen die niet goed weten welke kant ze op willen met hun loopbaan, een moeilijke combinatie arbeid-gezin hebben, een opleiding willen volgen of stress ervaren op de werkvloer, kunnen zowel individueel bij haar terecht via een loopbaanbegeleiding, of kunnen deelnemen aan een specifieke workshop. Haar goede kennis van de regionale arbeidsmarkt helpt ook bij het maken van de juiste keuzes.
 • Annelies werkt al vijftien jaar in het ACV als begeleider/coach van mensen met uiteenlopende loopbaanvragen. Ze heeft een groot inlevingsvermogen en vindt het belangrijk om in een vertrouwelijke sfeer te werken en mensen op hun gemak te stellen.
 • Annelies is master in de Antropologie en heeft daarnaast een postuniversitaire opleiding Genderstudies gevolgd. Ze volgde nog tal van aanvullende opleidingen in onder andere: coachen (center for self management), diepgang in loopbaanbegeleiding (IVC), communicatie bij individuele begeleiding (sociale school Heverlee), mindfulness en communicatie (stresskliniek UZA), geweldloze communicatie (Blabla bvba).

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.