Je rechten
bab449ae-2477-46b3-8fca-27c4c5741bd6
https://www.hetacv.be/je-rechten
true
Actualiteit
59ea6a04-d5cb-49bb-86bf-262457cb04b8
https://www.hetacv.be/actualiteit
true
Diensten
c7cddb17-187f-45c2-a0e2-74c299b8792b
https://www.hetacv.be/dienstverlening
true
Lid worden
abbb02d8-43dd-44b5-ae75-3cd90f78f043
https://www.hetacv.be/lid-worden
true
Het ACV
c62ac78b-1aa2-4cb9-a33b-59e6fc085fb4
https://www.hetacv.be/het-acv
true
Contacteer ons
7f7bdd4f-c079-401e-a1bf-da73e54f00c2
https://www.hetacv.be/contacteer-ons/contactpagina
true
Word nu lid

  Ons team

  Contacteer een coach!

  Ons team telt vijf loopbaanbegeleiders/coaches, die elk loopbaanbegeleiding verzorgen in een specifieke regio. Daarnaast werken we ook met een netwerk van ervaren freelancers. Onze medewerkers zijn geselecteerd op basis van hun opleiding, kennis en ervaring in het omgaan met loopbaanvragen.

  Onze coaches begeleiden mensen graag individueel tijdens loopbaangesprekken, face-to-face. Ze zijn daarom niet altijd direct beschikbaar. Stuur jouw vraag in dat geval naar ons algemene adres, ze nemen met plezier zo snel mogelijk met jou contact op.

  Algemene contactinfo

  Onze coaches/loopbaanbegeleiders

  Marc

  Collega Marc staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

  Marc Van den Broeck - Regio Antwerpen, Mechelen, Brecht
  Tel. 0496-577584
  marc.vandenbroeck@acv-csc.be
  • Marc doet individuele loopbaanbegeleidingen en begeleidingen in groep. Hij coacht mensen met diverse loopbaanvragen en begeleidt workshops rond visibility, leiderschap en andere.
  • Marc coördineert de werking van het Loopbaancentrum en heeft ervaring in diverse sectoren: papier, overheid, outplacement, personeelsadministratie, HR en consultancy.
  • Van opleiding is Marc licentiaat in de Handels- en Financiële Wetenschappen. Hij behaalde een Maîtrise en Administration et Gestion. Daarnaast volgde hij korte opleidingen en vormingen rond diverse HR-tools, coaching, selectiemethodieken, persoonlijkheidstests, intervisie en creatieve werkvormen.
  Kathleen Brants - Antwerpen, Turnhout, Herentals, Mol
  Tel. 0477-750409
  kathleen.brants@acv-csc.be
  • Kathleen doet individuele loopbaanbegeleidingen en begeleidingen in groep. Ze heeft ervaring met diverse loopbaanvragen, burn-out, loopbaanbegeleiding voor ouders met een zorgenkind, en het begeleiden van oudere werknemers.
  • Kathleen heeft een loopbaan van meer dan 25 jaar binnen ACV Puls, eerst enkele jaren als medewerker rechtskundige dienst, vervolgens tien jaar op de Vormingsdienst en nu meer dan een decennium als loopbaancoach.
  • Ze heeft een basisopleiding Maatschappelijk Werk en master Arbeidssociologie en volgde daarnaast verschillende bijkomende opleidingen: Professionele coach (Instituut voor ontwikkelingsgericht coachen), Inspiraties uit de narratieve benadering en verdiepingscursus narratieve hulpverlening (Interactieacademie), Begeleidingsmethodiek en trainingsvaardigheden (Wisper), Conflicthantering in werksituaties, Creatieve werkvormen (Bie Schoeters).
  Kathleen Brants

  Kathleen haalt veel voldoening uit mensen helpen.

  Saskia

  Loopbaancoach Saskia helpt je uit het dal na een burn-out.

  Saskia de Bondt - Gent, Sint-Niklaas, Aalst
  Tel. 0477-750601
  saskia.debondt@acv-csc.be
  • Saskia coacht zowel deelnemers in individuele trajecten als groepen. De nadruk ligt op het werken rond burn-out. Dit gaat van individueel begeleiden tot het geven van hersteltrajecten. Verder doet ze regelmatig sensibiliseringsacties op werkvloeren of voor militanten om mee een aanzet te vormen tot het uitwerken van een preventiebeleid of re-integratiebeleid in organisaties. Saskia heeft eveneens ervaring in het begeleiden van intervisiegroepen.
  • Saskia is al meer dan tien jaar aan de slag als loopbaancoach in het Centrum voor Loopbaanontwikkeling van ACV Puls. Bij een vorige werkgever was ze outplacement consultant en deed ze aan werving en selectie.
  • Van opleiding is Saskia licentiaat in de Taal- en Letterkunde. Ze behaalde ze een MaNaMa Personeelsbeleid. Verder is ze gecertifieerd ervaringsgericht counselor.
  Nathalie Vermeersch - Leuven, Hasselt, Beringen, Herk-De-Stad
  Tel. 0473-543228
  nathalie.vermeersch@acv-csc.be
  • Nathalie coacht en adviseert binnen individuele en groepsloopbaanbegeleidingen, begeleidt mensen met burn-out en geeft workshops over loopbaanthema’s en burn-out.
  • Nathalie heeft tien jaar in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt als psychiatrisch verpleegkundige, waar ze ervaring opdeed in het begeleiden van individuen en groepen vanuit een holistische benadering. Ze stond toen ook in voor het coachen en begeleiden van studenten verpleegkunde. Als vakbondsmilitante kwam ze in aanraking met thema’s als psychosociale belasting, stressklachten en burn-out.
  • Nathalie is master in de Moderne Geschiedenis. Verder volgde ze korte opleidingen en vormingen rond o.a. intervisie begeleiden, gebruik van persoonlijkheidstests, cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie (UPC K.U. Leuven), psychosociale belasting (NVK), Inspirerend Coachen (Center for Selfmanagement), Creatieve werkvormen (Bie Schoeters). Ze volgde ook een intensieve opleiding rond coachen van burn-out in de praktijk: ‘Burn-out : aanzet tot verandering’ door Dr. Eric Boydens en Geweldloze Communicatie (Blabla bvba).
  Nathalie

  Nathalie begeleidt mensen in groep of individueel.

  Annelies

  Annelies geeft ook workshops.

  Annelies Dousy - Kortrijk, Izegem en Brugge
  Tel. 0473-534379
  annelies.dousy@acv-csc.be
  • Annelies verdiepte zich de voorbije jaren vooral in de thema’s loopbaanoriëntering en burn-out. Mensen die niet goed weten welke kant ze op willen met hun loopbaan, een moeilijke combinatie arbeid-gezin hebben, een opleiding willen volgen of stress ervaren op de werkvloer, kunnen zowel individueel bij haar terecht via een loopbaanbegeleiding, of kunnen deelnemen aan een specifieke workshop. Haar goede kennis van de regionale arbeidsmarkt helpt ook bij het maken van de juiste keuzes.
  • Annelies werkt al vijftien jaar in het ACV als begeleider/coach van mensen met uiteenlopende loopbaanvragen. Ze heeft een groot inlevingsvermogen en vindt het belangrijk om in een vertrouwelijke sfeer te werken en mensen op hun gemak te stellen.
  • Annelies is master in de Antropologie en heeft daarnaast een postuniversitaire opleiding Genderstudies gevolgd. Ze volgde nog tal van aanvullende opleidingen in onder andere: coachen (center for self management), diepgang in loopbaanbegeleiding (IVC), communicatie bij individuele begeleiding (sociale school Heverlee), mindfulness en communicatie (stresskliniek UZA), geweldloze communicatie (Blabla bvba).