Stuur het ons op!

Via de ACV-brievenbussen kan je ons snel documenten bezorgen.

Dienstverlening-brievenbussen

Via de ACV-brievenbussen kan je ons snel documenten bezorgen zonder rekening te houden met de openingsuren. Voor je wat op de bus doet, denk eraan: 

  • de documenten volledig in te vullen
  • de documenten te ondertekenen

De ACV-brievenbussen worden meermaals per week gelicht! Vind een ACV-brievenbus in je buurt

Woon je in De Pinte, Gavere, Melle, Merelbeke, Oosterzele of Zwijnaarde?

Opgelet! De ACV-brievenbus is weggehaald, je kan via voorgedrukte enveloppes gratis je documenten bezorgen via een brievenbus van Bpost.

Sinds maart 2019 kunnen de leden uit bovenstaande gemeenten hun documenten voor het ACV gratis opsturen in een specifieke voorgedrukte envelop via de brievenbussen van Bpost. Deze brievenbussen worden zeer regelmatig gelicht waardoor we een frequentere ophaling en snellere behandeling van je document(en) kunnen garanderen dan via een ACV-brievenbus.

Er bestaan voorgedrukte enveloppes waarmee je de documenten gratis kan verzenden. Je hoeft er zelf geen postzegel op te kleven. Enkel deze voorgedrukte enveloppes worden gratis verwerkt. Gebruik enkel deze enveloppes en geen blanco exemplaren en bezorg ze ons via een brievenbus van Bpost in de gemeente.

Heb je nu of in de toekomst nieuwe enveloppes nodig, dan kan je die aanvragen via het ACV-dienstencentrum in Merelbeke of via het ACV-contactcenter op het nummer 09 244 21 11.

De bedoeling is om dit nieuwe, snellere systeem gefaseerd over heel Oost-Vlaanderen in te voeren.

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.