ACV-CSC METEA NEWS juni 2021

NB_Laatste_Nieuwsbrief

Nog vragen voor het groot verlof?

Weet jij welke soorten vakantie er bestaan? En op hoeveel vakantiedagen je recht hebt? Benieuwd naar hoe je vakantiegeld wordt berekend? Check ons nagelnieuwe vakantieboekje voor een antwoord op je vragen. Herken jij de plekken op de beelden uit het vakantieboekje? Doe dan mee aan onze wedstrijd! Misschien win jij wel een verblijf in eigen land!

De wedstrijd en het vakantieboekje vind je op www.hetacv.be/vakantie.
NB_BAS

BAS, de Berichtendienst voor Afgestudeerden en Schoolverlaters van Jong ACV (alleen NL)

Ken jij jongeren in jouw onderneming of omgeving die de schoolbanken verlaten? Zitten ze met vragen?

Laat ze helpen door BAS, de handige gratis WhatsApp-service van het ACV. BAS begeleidt jongeren van de schoolbanken tot de werkvloer! Inschrijvingen zijn helemaal gratis. Maar het is wel nodig in te schrijven voor 30 juni. Op die manier krijgen jongeren in juli en augustus een schat aan info op maat op hun smartphone: lekker praktisch!

Meer info? Surf naar www.hetacv.be/bas!

NB_Museumpas_NL

De museumpas aan een voordelig tarief

Ben jij verzot op cultuur? Dan is de museumpas iets voor jou! Daarmee bezoek je een jaar lang een hele hoop musea en expo's aan een voordelig tarief. Maar er is meer! Als lid van het ACV kan je de museumpas aankopen met 10% korting! Extra veel cultureel plezier, aan een extra laag tarief! Bestel je museumpas mét ACV-korting op www.pasar.be/acv.

NB_Ontspannen

Leg jezelf eens in de watten deze zomer!

Moet je nog snel wat inkopen doen voor je op vakantie vertrekt? Zoek je nog wat inspiratie voor toffe activiteiten tijdens de zomermaanden? Of wil je jezelf of een geliefde eens in de bloemetjes zetten? Dan is er slechts 1 adres: www.alleenmaarvoordelen.be. Check snel de aanbiedingen en kortingen waar je als lid van ACV-CSC METEA recht op hebt!

NB_Groot_Verlof

Fijne vakantie!

Dit is al de laatste nieuwsbrief van het jaar … Het wordt zomer en het vakantiegevoel neemt stilaan toe. Of je nu in ons vlakke land blijft of avontuur zoekt in verre oorden, ACV-CSC METEA wenst je een fijne, deugddoende vakantie met mooie dagen, zalige rust, plezier, leuke momenten en reünies. In september gaat onze nieuwsbrief er weer vol tegenaan. Geniet ondertussen van je welverdiende zomer!

 

 

 

 

Personalization