KMO-werknemers, laat weten hoe het met je gaat

 

Het coronavirus houdt ons nu al bijna een jaar in de ban. Als ACV Vlaams-Brabant zijn wij bezorgd om de gevolgen van de coronacrisis voor alle werknemers. Een groep die echter vaak vergeten wordt, zijn werkers tewerkgesteld in kleine en middelgrote ondernemingen, beter bekend als de KMO's. En dat zijn er een hele boel in België.

Werk je in een KMO? Ja? Vul dan even snel volgende vragenlijst in. We willen je vragen stellen over de mate waarin de coronacrisis een impact heeft gehad op jouw leven. Wij zullen enkel gebruik maken van geglobaliseerde statistieken. Op geen enkele wijze zullen we dus jouw individuele antwoorden kunnen zien of openbaar maken.

Wie de vragenlijst invult maakt bovendien kans op een waardebon van 50 euro bij de Colruyt-groep.  Op het einde van de vragenlijst kan je hiervoor je gegevens invullen. De winnaars zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden. 

Eind maart zullen wij de resultaten van de enquête bekend maken via een webinar. Ook hier kunnen jullie op het einde van de vragenlijst aanduiden of je op de hoogte gehouden wenst te worden.

Je mag de link van de vragenlijst ( http://bit.ly/KMO-bevraging ) ook doorsturen naar mensen die je kent in kleine (-50 werknemers) of middelgrote bedrijven. Hoe meer KMO-werknemers deze vragenlijst invullen, hoe beter onze resultaten zijn en hoe beter we jullie kunnen vertegenwoordigen!

 

 

Personalization