Alles wat je moet weten over ziekte en opnieuw werken na langdurige ziekte

Ziekte

Ben je ziek en kan je niet gaan werken, dan ben je maar beter goed op de hoogte van je rechten en plichten.   Hoe moet je je werkgever waarschuwen, wat met je loon of vakantie? 

Alles wat je moet weten vind je op ziekte.hetacv.be.

Handig

Terug aan de slag na langdurige ziekte

Was je langer buiten strijd en ga je opnieuw aan de slag? Dan gelden andere regels.  Alles wat je moet weten vind je op teruginhetzadel.be.

Wie komt in aanmerking voor een re-integratietraject, hoe verloopt de procedure, met welke artsen kom je in contact en wat is bijvoorbeeld medische overmacht, ... ?

Of misschien ben je op zoek naar info over ACV-hulp bij re-integratie of  aangepast werk? Zit je in een re-integratietraject of sta je ervoor, ga dan zeker naar teruginhetzadel.be of lees de ACV-brochure 'Terug in het zadel':

Brochure 'Terug in het zadel'


Verder lezen

Terug aan de slag na langdurige ziekte, het verloopt niet altijd van een leien dakje.  Zit je in een re-integratietraject, dan kan je als lid rekenen op bijstand van het ACV.  Meer algemeen zet het ACV zich in voor de verbetering van de re-integratie van langdurig zieken.  

Je leest het in volgende artikels:

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.