Hoe maken we als ACV Vlaanderen beter in 2030?

Dat is de centrale vraag van het Vlaams ACV-congres op 24 en 25 maart 2022.

En het antwoord? Dat komt van jou!  Wat kan er volgens jou beter? Wat ontbreekt er voor een beter Vlaanderen? 

Lanceer jouw idee, suggestie, voorstel of droom op jouwidee.optocht2030.be!  Wij nemen jouw idee mee in onze congresagenda. 

Elk respectvol voorstel is welkom! Je voorstel kan over werk gaan, maar evengoed over een ander thema, zolang het maar onder Vlaamse bevoegdheid valt.

Inspiratie nodig? Lees de getuigenissen en voorstellen van (bekende en minder bekende) personen, militanten en experten!

Ontdek onze voorstellen_SM
ACV VRC congres 2022 optocht

Wat gebeurt er met jouw idee? 

  • Tot eind juni verzamelen we jullie voorstellen. 
  • Vanaf juli maken we een selectie. We bekijken welke ideeën we in congresstandpunten kunnen gieten en waarover we zullen discussiëren. Alle waardevolle ideeën die niet op het congres aan bod kunnen komen, zijn zeker niet verloren en geven we door aan andere instanties of fora.
  • Tijdens het congres zetten we de beste voorstellen op de agenda en gaan we het debat aan. Aan de hand van workshops en gesprekken nemen gaan we met elkaar in gesprek over jullie voorstellen voor een beter Vlaanderen. 
  • Na het congres werken wij de thema’s verder uit tot standpunten waar we de werking van het Vlaams ACV de volgende jaren op baseren.

Lanceer je idee op jouwidee.optocht2030.be!  Of lees verder over het congrestraject.

Vragen of opmerkingen?

✉️ optocht2030@acv-csc.be

Personalization