Fifpro stelt de winnaar van de 2019/2020 FIFA-FIFPRO Men's world Award voor

Na het tellen van alle 15878 stemmen van professionele voetballers uit 67 verschillende landen, mag Kevin De Bruyne zich de terechte winnaar van de Men's World 11 noemen. Fifpro, die al sinds 2009 deel uitmaakt van FIFA's jaarlijkse ceremonie, organiseerde deze wedstrijd al voor de zestiende keer.

De speler van Manchester City en tevens één van onze rode duivels, gaf hierbij de volgende commentaar:

"Om op deze manier door andere professionele voetballers erkend te worden en door uw tegenstrevers als de beste genomineerd te worden is een grote eer voor mij. Ik start aan elke wedstrijd met de intentie een voorbeeld te zijn voor de jongens rond mij en hopelijk toont dit aan dat ik dit heb gerealiseerd in het voorbije jaar. Ik denk dat mijn prestaties consistent en goed waren wat een belangrijk ijkpunt is voor een professionele voetballer. Het doel is om dit individueel succes om te zetten in meer trofeeën een titels met mijn club en met de rode duivels."

 

Proficiat Kevin, vanwege het ACV Sporta-team!

Personalization