Verstrenging van de maatregelen voor bars en cafés

Gisterenmiddag heeft de regering beslist dat de activiteit van plaatsen waar drank kan worden genuttigd beperkt zal worden. Alle cafés en bars in België moeten vanaf vandaag een maand lang om 23.00 uur hun deuren sluiten. Het aantal mensen dat aan dezelfde tafel zit is ook beperkt tot 4. 

Opgepast! In Brussel zijn de maatregelen nog strenger! Alle bars en cafés in Brussel zullen vanaf morgen een maand lang volledig sluiten! Werknemers die het slachtoffer zijn van deze sluitingen worden, kunnen nog tot eind december rekenen op een tijdelijke werkloosheidsuitkering.

Voor restaurants verandert er niets. Ze kunnen open blijven tot 1 uur 's nachts en de tafels blijven open voor maximaal 10 personen. Het is niet toegestaan om op restaurant te zitten voor enkel een drankje, er zal voedsel moeten worden geconsumeerd.

Personalization