Vayamundo en ACV-CSC METEA

Als lid van ACV-CSC METEA, kan je profiteren van exclusieve voordelen bij onze partner Vayamundo! Ontdek het reuze aanbod op www.vayamundo.eu en pak die 25% korting op het arrangement dat je boekt gecombineerd met heel veel happiness!

De hotels van Vayamundo nodigen uit om te ontspannen én om te genieten. Ruime kamers en appartementen, all-in restaurants, een zwembad, wellness en fitnesszaal …

Mogelijkheden genoeg om jouw droomvakantie naar hartenlust in te vullen. Zin in een glaasje in een van onze gezellige bars, of eerder in een spel? Er is entertainment voorzien voor jong en oud! Je zult sowieso de kans niet krijgen om je te vervelen. De adembenemende omgeving is daarbij de kers op de taart.

 

Sorea en ACV-CSC METEA, dat is:

Genieten van een vakantie in Slowakije!

Als lid ben je een bevoorrechte gast in de hotelketen van de Slowaakse vakbond. Sorea Hotels biedt elf 3-sterrenhotels aan gesitueerd op de mooiste locaties van het Hoge en Lage Tatrasgebergte, Lubovna en de hoofdstad Bratislava. Voor elk seizoen hebben ze een groot aanbod voor alle bezoekers, van groot tot klein, aan activiteiten in en rond de hotels.

ACV-CSC METEA betaalt 25% terug op het arrangement dat je boekt. Interesse? www.sorea.sk

Klik hier voor attest logement in PDF-formaat.

 

Elewijt Center en ACV-CSC METEA, dat is :

Echte vakantie ... Maar dan dichtbij

Gelegen in Elewijt, op een boogscheut van zowel Mechelen als Brussel, waan je je in een omgeving van rust. De ideale plaats om even tot rust te komen, of om net veel plezier te beleven met de hele familie.

Veel te beleven

Wil je een paar dagen fun beleven met je gezin, op avontuur trekken, of net even op adem komen? Alles kan met onze heerlijke arrangementen. Fietsen, wandelen, klimmen, zwemmen, spelen en rusten.

Wie lid is bij ACV-CSC METEA krijgt 25 % korting op het arrangement dat hij boekt.

Meer info op www.letsmeet.be