Magali, Charlie en Levi

Wie zijn de ACV-kandidaten voor de sociale verkiezingen in 2020? Herken je jezelf in Magali en haar collega's? Aarzel niet en stel jezelf kandidaat!

 

“We werken elke dag samen als een team en we kunnen rekenen op elkaar. We vullen elkaar perfect aan en zijn perfect op elkaar ingespeeld.

Als je als nieuweling in een bedrijf terecht komt, kan je denken: ‘Wat nu?’. Op zo’n momenten is het belangrijk om op iemand te kunnen terugvallen. En dan kan je rekenen op iemand van de vakbond. 

Kandidaat worden, dat doe je toch niet zomaar. Iedereen heeft twijfels en vragen. Het is een sprong in het diepe, maar af en toe moet je eens iets zots doen in je leven. Je krijgt ook veel steun van de meer ervaren afgevaardigden. 

De ideale ACV-kandidaat is sociaal en kan zich inleven in de problemen van iemand anders. Gewoon luisteren doet al heel veel. Als je mensen wil helpen vanuit een positieve ingesteldheid, geraak je er sowieso. 

Het werk dat we doen wordt geapprecieerd. Een welgemeende ‘dank u’ geeft veel voldoening, Je ziet aan de mensen dat ze oprecht dankbaar zijn.”

Benieuwd wat Magali te zeggen heeft over nieuwe technologieën en technostress? Bekijk haar getuigenis in Het Journaal van 19 november 2019.

 

Personalization