WEBINAR Tijd maken voor jezelf, geen luxe maar noodzaak

Shutterstock - StunningArt

We hebben het met z’n allen steeds drukker en drukker en hollen van hier naar daar.  Tijd maken voor onszelf schiet er vaak over.  Onze energie raakt op, ons lichaam laat het afweten.

Tijdens dit webinar legt Aisha Cortoos uit waarom ‘tijd nemen voor jezelf’ nodig is.  Ze legt de link met de werking van ons lichaam en ons zenuwstelsel. Tijd voor ons zelf nemen draagt bij tot een goede slaap, een betere stresshantering en meer veerkracht.  Het heeft zowel een positieve invloed op ons professioneel als gezinsleven.

Daarna richten we ons op de praktische kant: hoe doen we dat tijd nemen voor ons zelf?  Met praktische en eenvoudige tips inspireren we deelnemers om zelf aan de slag te gaan om meer tijd te nemen voor zichzelf.

PRAKTISCH:

Maandag 10 mei 2021 – van 19u30 tot 20u30 via Microsoft Teams

Iedereen mag deelnemen.  Het webinar is gratis. Elke deelnemer krijgt nadien de presentatie en documenten om zelf thuis mee aan de slag te gaan toegestuurd.

Inschrijven kan via (inschrijvingsformulier): KLIK HIER

*** Spreker: Aisha Cortoos, klinisch psycholoog, Psychotherapeut, doctor in de Psychologie en oprichtster van Brainwise, een praktijk die zich specialiseert in de aanpak van slaap- en stress klachten

 

 

Personalization