Vakbondspremie uitbetaald in sector non-ferro (PC 224)

©Shutterstock

In de sector van de non-ferrometalen (paritair comité 224) is er een vakbondspremie van 110 euro. De premie wordt uitgekeerd van 15 april tot 31 juli 2018. Voor de bedienden en kaderleden bij Umicore, Aurubis en Nyrstar is er een eigen bedrijfspremie. 

Om de vakbondspremie in de non-ferrometalen te krijgen moet je in 2017 minstens één maand lang in de sector hebben gewerkt. Langdurig zieken worden gelijkgesteld. Gepensioneerden en bruggepensioneerden hebben recht op de premie als ze in 2017 nog minstens één maand lang effectief gewerkt hebben. 

De premie geldt alleen als je je uiterlijk op 1 april 2018 lid was van de LBC-NVK. Je moet ook in orde zijn met de betaling van je bijdragen op het ogenblik dat de premie wordt uitgekeerd. Het geld wordt uitbetaald op basis van een origineel attest dat je ontvangt van de werkgever. Je moet het ingevulde attest bezorgen aan je ACV Puls-secretariaat.

Personalization