Opleiding

Levenslang leren, permanente vorming: het wordt steeds belangrijker. De economie en arbeidsmarkt ontwikkelen erg snel, en bijblijven is de boodschap.

Opleidingsmogelijkheden zijn er te over, maar soms heb je er de tijd of de middelen niet voor. Gelukkig bestaan er tal van regelingen en voordelenook als je werkzoekend bent of een andere weg wil inslaan.  

Lees hier alles over de mogelijkheden 👇 Kies daarna je sector en regio voor informatie op maat.

Het ACV_opleiding-widget-educo

Ontdek het vormingsaanbod van Educo!

Ben jij op zoek naar een praktijkgerichte opleiding om digitaal sterker in je schoenen te staan? Wil je jouw vaardigheden aanscherpen bij het gebruik van computer, laptop, tablet of smartphone?

Ook interessant voor militanten! 

Ontdek het interactieve vormingsaanbod van Educo!
e-learning-VOV

Militant?

  • Meld je aan op www.acv-militanten.be en consulteer de Wegwijzer.
  • Log in op het online leerplatform en ontdek op interactieve wijze alles over sociale wetgeving. Met interessante modules over tijdskrediet, arbeidsovereenkomsten, uitzendarbeid of het Vlaams opleidingsverlof! 

More Info

  • Nood aan loopbaanoriëntering
  • Wegwijzer Sociale Wetgeving voor een volledig overzicht van de wetgeving arbeidsrecht en sociale zekerheid.  Bestel de Wegwijzer.

    Personalization

    Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.