Voordelig starterslidmaatschap

©Shutterstock

Werk je en ben je jonger dan 25? Dan kan je genieten van ons extra voordelig ACV-lidmaatschap voor slechts 10 euro per maand.

Voor wie?

Je bent jonger dan 25 jaar en bent net gestart met werken. Dan is het vaak even uitkijken wat je met je geld gaat doen: je huur, eten en rekeningen zelf betalen. En dat allemaal met een startersloon.

Je kan dus allicht wel wat goede raad en bijstand gebruiken. Daarom hebben we speciaal voor jonge werknemers tot 25 jaar een extra voordelig lidmaatschap. Daarmee geniet je aan verminderd tarief van alle ACV-diensten en -voordelen. Vanaf dag één heb je recht op juridische bijstand en kan je rekenen op een uitgebreid pakket van dienstverlening! 

Je betaalt minder lidgeld

Je hebt één jaar lang recht op een volledig ACV-lidmaatschap, inclusief alle voordelen, voor slechts 10 euro per maand of 33 cent per dag. Dit geldt ook als je tijdens die periode van 12 maanden ouder dan 25 jaar wordt.

Als lid heb je bovendien meestal recht op een syndicale premie. Die kan oplopen tot 145 euro per jaar. Bij sommige centrales krijg je nog bijkomende premies.

Opgelet! Je geniet van een nog voordeliger tarief als je:

  • Na je studies werkzoekend blijft en je na je beroepsinschakelingstijd een inschakelingsuitkering ontvangt.
  • Geen inkomen hebt tijdens je voordelig starterslidmaatschap.
  • Werkt in een beschutte en sociale werkplaats.

De bescherming die het ACV jou biedt is essentieel voor een goede, kwaliteitsvolle loopbaan. Aarzel dus niet en word nu lid van het ACV! Als je aan de voorwaarden voldoet, word je automatisch geregistreerd aan het voordelige starterstarief.

More Info

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.