Nieuwsbrief distributiesector

Ontvang de meest recente sectorinfo in je mailbox!

Ben jij LBC-NVK-lid, maar ontving je nog geen sectornieuwsbrief voor bedienden in de distributiesector? Bezorg ons dan snel je mailadres, zodat we je steeds op de hoogte kunnen houden van nieuwtjes uit de sector!

Hier vind je een overzicht van de nieuwsbrieven die tot nog toe verschenen:

Ben je aangesloten bij de LBC-NVK en werk je in een kaderfunctie, als leidinggevende of als professional? Dan ben je vast ook geïnteresseerd in wat we specifiek voor die werknemersgroep te bieden hebben. We houden je hierover graag op de hoogte via de specifieke Kadernieuwsbrief.

201-20

De loon- en arbeidsvoorwaarden in PC 201 (- 20 werknemers)

Werk je in paritair comité 201, zelfstandige kleinhandel non-food (minder dan 20 werknemers)? Lees dan meer over je loon- en arbeidsvoorwaarden, deeltijds werken, vakantieregelingen, cao-afspraken.

201+20

Werk je in paritair comité 201, zelstandige kleinhandel non-food (20 of meer werknemers)? Lees dan meer over je loon- en arbeidsvoorwaarden, deeltijds werken, vakantieregelingen, CAO-afspraken.

Download de brochure De loon- en arbeidsvoorwaarden zelfstandige kleinhandel non-food (PC 201) vanaf 20 werknemers

Bestel de publicatie online

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.