Digitale info PC 341

ACV Puls biedt haar leden een extra service aan. ACV Puls-leden ontvangen - mits we hun (privé)mailadres kennen - regelmatig een digitale nieuwsbrief met informatie over thema's die werknemers werkzaam in het PC 341 aanbelangen.
Bijvoorbeeld wanneer er een indexsprong wordt gemaakt en de lonen stijgen.
Ontving je nog geen digitale info over PC 341?

Bezorg ons dan snel je mailadres, zodat we je steeds op de hoogte kunnen houden van nieuwtjes uit de sector!

Reeds verschenen nieuwsbrieven:

Ben je aangesloten bij ACV Puls en werk je in een kaderfunctie, als leidinggevende of als professional? Dan ben je vast ook geïnteresseerd in wat we specifiek voor die werknemersgroep te bieden hebben. We houden je hierover graag op de hoogte via de specifieke Kadernieuwsbrief.

Brochures PC 341

Sectorbrochure PC 341
Sectorbrochure sectorale loon – en arbeidsvoorwaarden

Je kan daarnaast ook onze sectorbrochure raadplegen. Deze geeft een beknopt overzicht van de voornaamste sectorspecifieke (minimale) loon- en arbeidsvoorwaarden voor bedienden en kaderleden uit het Paritair Comité voor de Bankbemiddeling (PC 341) aangevuld met een paar algemene thema’s.

Hoe zit het met je loon? Op hoeveel vakantiedagen heb je recht? Hoe zit het met je recht op tijdskrediet? De antwoorden op deze en andere vragen vind je in deze brochure. Bij vele vragen vind je ook een verwijzing naar verdere informatie op onze website of in handige thematische brochures.

Functieclassificatie PC 341
Brochure sectorale functieclassificatie

ACV Puls heeft een handige brochure uitgewerkt met daarin de principes van de functieclassificaties, de functieniveaumatrix en de functieomschrijvingen. 

De functieclassificatie rangschikt sectorale referentiefuncties in de sector en biedt een objectieve basis voor transparante lonen
vastgelegd in barema’s. Alle jobs in de sector worden gelinkt aan deze sectorale referentiefuncties die gelinkt zijn aan loonklassen die gelinkt zijn aan barema’s.

Raadpleeg hem om na te gaan of je juist bent ingeschaald en check vervolgens je barema.

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.