Een vliegende start met het voordelig starterslidmaatschap GO

©Shutterstock

Geef je carrière een vliegende start met ACV GO!

Net van de schoolbanken en je eerste arbeidscontract ondertekend? Proficiat! Tijd voor het echte werk nu!

En daar best goed voorbereid aan! Want welk loon mag je verwachten? Hoe zit dat met je arbeidsuren? Wanneer mag je vakantie opnemen? En hoeveel? Heb je recht op maaltijdcheques? Als je start met werken, zijn de vragen vaak eindeloos... Als ACV-lid kan je niet alleen rekenen op een uitgebreid pakket van dienstverlening, maar ook op rechtsbijstand. Zo bieden wij jou een omniumverzekering op het werk zeg maar.

Start extra voordelig met ACV GO

Speciaal voor werknemers tot 25 jaar is er nu ACV GO. In plaats van het standaard lidgeld van 16 euro, betaal je tijdens je eerste aansluitingsjaar maar 10 euro per maand of 33 cent per dag.

Waarom je deze korting krijgt? Als beginnende werknemer is het altijd wel uitkijken wat je met je zuurverdiende centjes doet. De eerste keer huur, eten en rekeningen zelf betalen… en dat allemaal met een startersloon. Niet eenvoudig! Maar toch is de bescherming die wij je bieden essentieel voor een goeie en kwaliteitsvolle loopbaan. En dus: speciaal om jouw vliegende start te ondersteunen, is er ACV GO.

Voor alle duidelijkheid: studerende jongeren blijven nog altijd gratis lid via ACV Enter. ACV GO start pas wanneer je bent afgestudeerd en je effectief aan de slag gaat.

Voorwaarden:

  • Je bent jonger dan 25 jaar.
  • Dit lidmaatschap is je eerste contact als betalend lid van het ACV.
  • Het ACV GO-lidmaatschap geeft recht op alle voordelen en diensten van het ACV.
  • Je hebt voor 12 ononderbroken kalendermaanden recht op ACV GO. Ook als je tijdens deze periode van 12 maanden ouder dan 25 jaar wordt. Stap je tijdens deze periode van 12 maanden naar een andere bijdrage of vakbond? Dan verlies je het recht op het ACV GO-lidmaatschap.
  • Met een domiciliëring betaal je altijd op tijd: je bank regelt de betaling automatisch. 
  • Ook als je werkregime wijzigt (voltijds/halftijds) of je krijgt een werkloosheids- of ziekte-uitkering binnen de periode van 12 maanden, je blijft recht hebben op ACV GO.

Let op: je geniet van een nog voordeliger tarief:

  • Als je na je studies werkzoekend blijft en je na je beroepsinschakelingstijd een inschakelingsuitkering ontvangt. 
  • Als je geen inkomen hebt tijdens je ACV GO-lidmaatschap.
  • Als je werkt in een beschutte en sociale werkplaats.

Word nu ACV GO-lid

Schrijf je hier online in! Als je aan de voorwaarden voldoet, word je automatisch geregistreerd als ACV GO-lid. Meer info krijg je ook altijd bij het ACV-kantoor in je buurt.

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.