Publieke website

Gebruikershandleiding

Beheer van verrijkingen

Sommige secties van de site, inclusief de secties "Mijn loopbaan" en "Dienstverlening", maken het mogelijk om verrijkingen toe te voegen aan de inhoud van de pagina's.

Deze verrijkingen worden in twee verschillende gevallen weergegeven:

  1. De personalisatiecriteria van de gebruiker komen overeen met de categorieën (Centrales, Sectoren, Verbonden) van een of meer verrijkingen gekoppeld aan de huidige pagina.

  2. Een parameter die aanwezig is in de URL en overeenkomt met een van de categorieën (Centraal, Sectoren, Federaties) van een of meer verrijkingen gekoppeld aan de huidige pagina.


Om een verrijking aan te maken, moet je de eigenschappen van de pagina bekijken waaraan je een verrijking wilt toevoegen.
 
EnrichmentsPageProp
Klik op "+" om een verrijking toe te voegen.

Er wordt een pop-up geopend om te zoeken naar een bestaande verrijking of om een nieuwe te maken. In verreweg de meeste gevallen zal een verrijking alleen op een specifieke pagina worden gebruikt.
EnrichmentsPopUpDe verrijkingspagina bevat de volgende eigenschappen: 
  1. Een titel.

  2. Inhoud in een HTML-editor.

  3. De mogelijkheid om een verrijking te koppelen aan een of meer categorieën van het type Centrale, Sector en/ of Verbond.

    LET OP: het is aanbevolen om de centrale OF een verzamelsector OF een specifieke sector (OF een verbond) te kiezen, dus slechts één categorie per verrijking. Anders bestaat het risico dat dezelfde verrijking meerdere keren op dezelfde pagina wordt weergegeven.

  4. Een beeld.

  5. Een of meer documenten (deze functie is momenteel niet geïmplementeerd).