Publieke website

Gebruikershandleiding

Een Promo Campagne Widget opzetten

Sitefinity bevat de mogelijkheid om een automatische widget van het type Campagne toe te voegen, onder de rechter navigatie van een groep pagina's in dezelfde boomstructuur.
 
Per pagina is echter slechts één Promo-campagne Widget per pagina toegestaan.
 


Een Promo Campaign Widget is gebaseerd op het gebruik van een campagne door te kiezen voor een van beide:
  • Voor een eerste creatie van een campagne die verwijst naar een pagina (zie Een campagne beheren),
  • voor de creatie of referentie bij het bewerken van de pagina bovenaan de boomstructuur van de Promo Widget via "Titles & Properties" (zie Een inhoudspagina aanmaken).
In de "Titles & Properties" van de pagina die de widget activeert, wordt het gegevensblok "Related data" weergegeven.

 
Related-data
 
Klik onder "Campaigns" op "+" om de campagne te kiezen voor integratie als Promo Campaign Widget (of om deze zo nodig aan te maken met de knop "Create a campaign").
 
Vergeet niet de gekozen campagne aan te duiden en klik op "Save change".
 
campaign-select
 
Zodra de aangepaste pagina wordt gepubliceerd met de toevoeging van een Promo Campaign Widget, is deze zichtbaar en aanklikbaar op alle pagina's onder de boomstructuur van de bewerkte pagina.
 
Indien nodig kan de Promo Campaign Widget verborgen worden op één (of meer) pagina's van de substructuur, met name door de optie "HideCampaign" aan te vinken in de "Title & Properties" van een onderliggende pagina.


Hide-campaign


Het beeld dat verbonden is aan de campagne waarnaar in de Promo-campagne Widget wordt verwezen, zal op zijn best 190px x 190px zijn.
 
Een rechthoekig formaat is mogelijk (de promotiecampagne widget past zich aan de verhoudingen van de afbeelding aan), maar het is belangrijk om aanvaardbare verhoudingen te respecteren.