Publieke website

Gebruikershandleiding

Een pagina verwijderen

Om een pagina te verwijderen, open je het menu van de pagina die je wil verwijderen via de drie bolletjes "...".

Je hebt twee opties:

  • Unpublish:  om de pagina offline te halen, maar te bewaren in de backoffice
  • Delete:  om de pagina definitief en ook uit de backoffice te te verwijderen.  
delete-page
CreateChildPage

Kies je voor 'Delete', dan krijg je volgende opties:

  • Move all translations to Recycle Bin:  ij deze optie kan je de pagina nog via de prullenbak recupereren.
  • Delete NL translation permanently:  hiermee is de pagina permanent verwijderd 



Herstellen van verwijderde pagina

  • Ga naar het tandwiel in de rechterbovenhoek van het scherm en kies optie "Recycle bin",
  • Selecteer de pagina naar keuze
  • Gebruik het menu "Actions" en de optie "Restore"
parameters

Vergeet niet te synchroniseren!

  •  De 'unpublish' of 'delete' is pas voltooid na synchronisatie van de verwijderde content.  Vergeet dit zeker niet te doen, anders blijft je pagina of inhoud zichtbaar op de site en toegankelijk (voor bv. zoekmachines)
  • Gebruik de oude synchronisatiemethode.