Publieke website

Gebruikershandleiding

Beheer van de sector information

In de paginakopjes van de verzamelsectoren en -sectoren staat een blok met informatie op sjabloonniveau. Dit blok met informatie wordt op twee verschillende manieren weergegeven, afhankelijk van de vraag of het gaat om een verzamelsector of om een sector.

In het geval van een verzamelsector wordt de naam van de groepering weergegeven boven de lijst met logo's van de centrales die het beheer van de groepering van sectoren delen.

In het geval van een sector wordt de naam en de beschrijving van de sector aan de linkerkant weergegeven en de logo's van de centrales die de sector beheren aan de rechterkant.

SectorInfoDisplay

Om deze informatie te bewerken, klikt u op het menu "Content > Sector information", dat u doorverwijst naar de lijst met "Sectorinformatie".

SectorInfoList

Om een "sectorinformatie" te bewerken, klikt u op de naam ervan om de bewerkingspagina te openen of op een van de taalknoppen om toegang te krijgen tot een specifieke taalversie.


De velden op de bewerkingspagina zijn : 

  1. De naam van de sector of de verzamelsector.
  2. De beschrijving van de sector of de verzamelsector in een html-editor.
  3. De categorie (sector) die overeenkomt met de sector of verzamelsector in kwestie, moet a priori niet worden gewijzigd omdat alle "informatiesector" bij het begin van het project correct is opgezet.
  4. Gerelateerde sociale netwerken maken het mogelijk om de "sectorinformatie" te koppelen aan de overeenkomstige sociale pagina's, zie de sectie "Beheer van sociale netwerken" (op dit moment worden de sociale links niet weergegeven).
  5. Employee Centrales : verbindt de centrale(s) die verantwoordelijk is (zijn) voor de sector met betrekking tot de status van de bediende.
  6. Worker Centrales : stelt u in staat om de centrale(n) die verantwoordelijk is (zijn) voor de sector te koppelen aan de status van de werknemer.