Publieke website

Gebruikershandleiding

Beheer van de federation information

In de headers van de pagina's van het verbond staat een blok met informatie op sjabloonniveau met het logo, een korte beschrijving en een lijst van de sociale media van het verbond.

 

HeaderDisplay

Om deze informatie te bewerken, klikt u op het menu "Content > Federation information", dat u doorverwijst naar de lijst met "Federatie-informatie".

 

FederationInfoList

Om de informatie van een "federation information" te bewerken, klikt u op de naam van het verbond om de bewerkingspagina te openen of op een van de taalknoppen om toegang te krijgen tot een specifieke taalversie.


De velden op de bewerkingspagina zijn : 

  1. De naam van het verbond.
  2. De beschrijving van het verbond in een html-editor.
  3. De categorie (verbond) die overeenkomt met de betreffende verbond, moet a priori niet worden gewijzigd omdat alle "federation-information" correct is ingesteld bij het begin van het project.
  4. Gerelateerde sociale netwerken maken het mogelijk om de "Federation information" te koppelen aan de overeenkomstige sociale pagina's, zie de sectie "Beheer van sociale netwerken".
  5. Logo FR: een afbeelding die het logo in het Frans voorstelt, het is dit logo dat zal worden gebruikt voor weergave in de kopteksten van de verbondenpagina's.
  6. Logo NL: een afbeelding die het logo in het Nederlands weergeeft, het is dit logo dat zal worden gebruikt voor weergave in de koppen van de verbondenpagina's.