Publieke website

Gebruikershandleiding

Beheer van de central-informations

In de headers van de centrale-pagina's staat een blok met informatie op sjabloonniveau met het logo, een korte beschrijving en een lijst van de sociale media van de centrale.

CentraleInfoDisplay

Om deze informatie te bewerken klikt u op het menu "Content > Central informations" die u doorverwijst naar de lijst van "Centrale informatie".

ListeCentraleInformations

Om een "centrale informatie" te bewerken, klikt u op de naam ervan om de bewerkingspagina te openen of op een van de taalknoppen om toegang te krijgen tot een specifieke taalversie.


De velden op de bewerkingspagina zijn : 

  1. De naam van de centrale.
  2. De beschrijving van de centrale in een html-editor.
  3. De categorie ( centrale) die overeenkomt met de betreffende centrale, moet a priori niet worden gewijzigd omdat alle "Centrale informatie" correct is ingesteld bij het begin van het project.
  4. Gerelateerde sociale netwerken maken het mogelijk om de "Centrale informatie" te koppelen aan de overeenkomstige sociale media, zie de sectie "Beheer van de sociale networks".
  5. Horizontaal logo FR: een afbeelding die het logo in het Frans voorstelt en indien mogelijk in horizontale oriëntatie, is het dit logo dat zal worden gebruikt voor de weergave in de koppen van de centrale pagina's.
  6. Verticaal logo FR: een afbeelding die het logo in het Frans weergeeft en indien mogelijk in verticale oriëntatie, zal dit logo worden gebruikt voor weergave in de koppen van de sectorpagina's die aan deze centrale zijn gekoppeld.
  7. Horizontaal logo NL: een afbeelding die het logo in het Nederlands weergeeft en indien mogelijk in horizontale oriëntatie, zal dit logo worden gebruikt voor weergave in de koppen van de centrale pagina's.
  8. Verticaal logo NL: een afbeelding die het logo in het Nederlands weergeeft en indien mogelijk in verticale oriëntatie, zal dit logo worden gebruikt voor weergave in de koppen van de sectorpagina's die aan deze centrale zijn gekoppeld.