Publieke website

Gebruikershandleiding

Verschillende taalversies voor een afbeelding

Om de weergave van een andere afbeelding in verschillende taalversies van een pagina te genereren, wordt de vertaalfunctie gebruikt.

De eerste versie van het beeld is gemaakt in de referentietaal. Om die eerste versie van een afbeelding te maken, zie de pagina Beeldenbeheer.

De eerste versie van de afbeelding wordt met de knop 'Publish' gepubliceerd in de huidige taal.
Om dezelfde afbeelding in een van de andere talen van de site toegankelijk te maken, moet die worden geactiveerd en gepubliceerd in de gewenste taal met behulp van de taalknop onder de afbeelding.

Wil je aan een pagina die bijvoorbeeld in het Nederlands en het Frans bestaat, een ander beeld toevoegen? Zorg er dan voor dat de afbeelding in beide talen is geactiveerd en gepubliceerd. Vervolgens kies je via het tandwiel op de bewerkingspagina voor 'Use another file for this translation' en publiceer je de afbeelding in die bepaalde taal.
Image-Translation
Je krijgt dan de mogelijkheid om een van de opgeladen taalversies te kiezen of een beeldbestand toe te voegen voor de taalversie waarin je werkt.

Kies dan 'Or upload another file for this translation'.
Image-Translation-2
Volg daarna de procedure voor het opladen van een afbeelding in punt 1 onder beeldenbeheer.

Publiceer de nieuwe versie van het beeld wanneer je klaar bent met de bewerking. Ga na of je bewerkingen zijn gelukt door te veranderen van taal. 
languages